Quzi Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Nogi i zgrabny tyłeczek - to jest to :) Poza tym usta i oczy. Brzuszek też jest ważny 8) zwłaszcza jak leci stosowna muzyczka w klubie to można prawie wszystko obadać :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 jakie disko?????? panienka na raz - nie to nie dla mnie ja tak nie moge juz lepiej na ognisko z wooda isc..... no.... hmmh!!! hmmm!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 o tak na ognisko z wooda na ognisko a jak sie nawalisz i pobawisz sie z jakąs panienka to jak wytrzeźwiejesz i ja zobaczysz to (cenzura)i masz kapcia w mordzie przez 3 dni....... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quzi Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 he he w mieście może być problem z pójściem na ognisko, więc wole se skoczyć poćwiczyć czytanie Brailem do jakigoś klubu 8) a jaki wybór :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 no ja mieszkam we wrocku niedaleko centrum i nie mam problemu z organizacja albo wbiciem sie do kogos na ognisko - a jak sie bawie to nie mam kapcia...... jakos bo jak widze panienke po ognisku - to jakos mnie nie bierze na zyganie - no ja chodze na pozadne ogniska - i pozani ludzie tam sa........ hyhy wlosy u dziewczyny tez robia wrazenie - dlugie - rozpuszczone i pachnace szamponem i przesiakniete dymem tytoniowym to jest to - mozna sie w nie wtulic..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 wlosy u dziewczyny tez robia wrazenie - dlugie - rozpuszczone i pachnace szamponem i przesiakniete dymem tytoniowym to jest to - mozna sie w nie wtulic.....Z tym dymem tytoniowy to oczywiście żart? Nie ma nic gorszego jak dziewczyna paląca pety. No chyba że taka co pali pety, puszcza sie i klnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daethar_Rumarth Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 wlosy u dziewczyny tez robia wrazenie - dlugie - rozpuszczone i pachnace szamponem i przesiakniete dymem tytoniowym to jest to - mozna sie w nie wtulic..... Z tym dymem tytoniowy to oczywiście żart? Nie ma nic gorszego jak dziewczyna paląca pety. No chyba że taka co pali pety, puszcza sie i klnie. dobrze gada :D pety be, dlugasne wlosy rulz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 oczywiscie ze na serio - kiedys tego nie lubialem ale od kad pale fajke to nie przeszkadza mi to - a nawet podoba - nie mam nic przeciwko niepalacym dziewczyna..... homer nie denerwuj sie hehehe":)))))))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 No tak, długie włosy są oki. Ale krótkie w sumie też mogą być , nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 ciekawe kto ja pozna????????? to jest dziewczyna - hyhy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 krotkie tez ale nie za krotkie tak 10 cm....... - spox no zalezy jeszcze od wszystkiego bo do niektorych kobitek dlugie lub krotkie nie pasuja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 ciekawe kto ja pozna????????? to jest dziewczyna - hyhy Ja jeszcze nie wiem, kto to....?. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daethar_Rumarth Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Cristina Adriana Chiara Scabbia aka Lillo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 no nareszcie ktos pozadny sie odezwal - hehe masz jeszcze jej fotki jakies???? :lol: :?: :?: :?: Daethar_Rumarth: Lacuna Coil Rulez!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 no nareszcie ktos pozadny sie odezwal - hehe masz jeszcze jej fotki jakies???? :lol: :?: :?: :?: Daethar_Rumarth: Lacuna Coil Rulez!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daethar_Rumarth Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Homer :arrow: masz tu linka http://home.hetnet.nl/~lacunacoil/cristina.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Homer :arrow: masz tu linka http://home.hetnet.nl/~lacunacoil/cristina.htm Dzięki, no niezła lala. ciekawe ma zainteresowania i w ogóle... To jest fajne: Favourite TV Shows: The Simpsons (...). :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daethar_Rumarth Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 no nareszcie ktos pozadny sie odezwal - hehe masz jeszcze jej fotki jakies???? :lol: :?: :?: :?: Daethar_Rumarth: Lacuna Coil Rulez!!!!!!! moze nie rulez, ale jest w pierwszej 10 ulubionych :) fotek raczej ni mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Panowie, może to śmieszne ale ja przed chwilą dowiedziałem się że ta laska powyżej w jakiejś kapelce się udziela. Może mnie oświecicie? Co to za zespół, nazwę znam, ale jakie grają klimaty (dark wave, gotic) czy cuś? A? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Homer :arrow: masz tu linka http://home.hetnet.nl/~lacunacoil/cristina.htm mowilem corce zeby nie publikowala zdjec rodzinnych w inecie ---- dam jej zaraz klapsa w pupe !!!!! :evil: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daethar_Rumarth Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Panowie, może to śmieszne ale ja przed chwilą dowiedziałem się że ta laska powyżej w jakiejś kapelce się udziela. Może mnie oświecicie? Co to za zespół, nazwę znam, ale jakie grają klimaty (dark wave, gotic) czy cuś? A? klimat doomowo-gotycko-rockowy, czyli to co tygryski lubia najbardziej :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 jest spox ale nie jakaś extra :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 klimat doomowo-gotycko-rockowy, czyli to co tygryski lubia najbardziej :P Właśnie ściągnąłem jakieś mp3, całkiem spoko muza. Chociaz ja się wychowałem na innym gotyku: sisters of mercy, bauhaus, fields of the nephillim..etc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daethar_Rumarth Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 klimat doomowo-gotycko-rockowy, czyli to co tygryski lubia najbardziej :P Właśnie ściągnąłem jakieś mp3, całkiem spoko muza. Chociaz ja się wychowałem na innym gotyku: sisters of mercy, bauhaus, fields of the nephillim..etc heh, nawet nie znam tamtych :) u mnie to Nightwish, Rhapsody, Avantasia..etc 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 www.lacunacoil.it to ty tej panienki na video nie widziales? - to nie mow ze nie jest przecietna a Lacuna Coil to zajebisty zespol - mam wszystkie mp3 -------------------------- a to co lubie w tej panience : caloksztalt (no wiecie) glos styl ubierania sie glos....... i ten blysk w oczach...... hyhy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 ja w dziewczynach lubie dlugie rozpuszczone koniecznie rozpuszczone wlosy oczy i charakter. Niestety dobry charakter ciezko trafic :( a reszta tesz wazna przedewszystkim aby wszystko do siebie pasowalo aha i lubie gdy dziewczyna jest nizsza ale nie o wiecej nisz 25cm :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Niższa no i najlepiej jak młodsza :D Z charakterem i mądra (chociaż niektórym facetom to przeszkadza). Niestety w życiu albo jest mądra i brzydka albo ładna i głupia. (Tak jak w tym kawale o dwóch siostrach: Ania idzie na studia a Kasia nie musi bo jest ładna :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 no ja trafilem na bardzo ladna i niezwykle madra i nizsza odemnie :))) hehe wszystko na raz........... 8) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 no ja trafilem na bardzo ladna i niezwykle madra i nizsza odemnie :))) hehe wszystko na raz........... Ja też :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Panowie, tylko pogratulować.... :D :D :D to dlaczego wciąż przy kompie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...