Gua Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 Mam pytanie postanowilem wsadzić pompke zbiornik z wodą, ngrzewnice od lady z 4 wiatrakami i z zasialczem dla wiatraków do innej mniejszej budy. Buda jest dość stara z przed 8 lat ale jeszcze sie trzya obwale ją z góry z boków i z przodu plexa. 2 weze beda łaczyły te 2 budy. Robie tak bo mój kom jest doś mobilny jakis dysk sie podlaczy kolegi itp a z wezami w środku nie bede mial takiej manilpulacji a moze w przyszlosci sprzedam ten zestaw i kupie moze cos innego. a tu macie zdjecie jak to ma wygladac wewnatrz zasialacz musi byc na dole do nagrzewnica jest dos spora Lada a buda nie jest za duza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jelen Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Mam pytaniespoko tylko ze w tym poscie nie ma pytania :D wszytsko to zdania oznajmujące. Ale projekt spoko mam jedna wielka wade! bezpieczeństwo! im mniej polaczen w budzie tym mniejsze prawdopodobieństwo przecieku. O mobilnosci juz wspomniales :D no i nie trzeba ciac budy na FANy i nie ma wyzszszej temp w srodku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gua Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 No pytania sa czy sie oplaca czy nie ale o przeciek sie nie matrwie tylko bedą 2 przedłużki z plastiku może nic nie zleci a jak by nawet (odpukać w niemalowane) to mi zaleje tylko kompa na dole a nie mojego atlona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gua Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 To tak zapodaje zdjęcie budy widok od góry. Mam nadzieje że nic nie pomieszalem od lewej widzimy miejsce na mocowanie śledzi kart PCI nagrzewnica od lady z 4 wiatrakami 8 cm X 8 cm każdy z oddzielną regulacią obrotów na gorze nagrzewnicy widać wiatrak 12 cm X 12 cm do odprowadzania ciepłego powietrza z budy. Zasilacz do wiatraków a nad zasilaczem zbiornik z wodą i pompką (nie widać na zdjęciu :) ) co myślicie o takim rozwiązaniu przypominam że buda bedzie pomalowana na czerwono i obwalona plexa z góry z boków i z przodu A oto fotka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...