samarskun1 Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 witam kupiłem sobie na wgk tą egzotyczne kartę nówka za 420 zeta. I chciałbym się was szanowni forumowicze zapytac czy ktoś miał tą kartei jak oc tego. Na karcie są pamięci esmt 4ns gościu mi powiedział że to samsungi, ale coś mi śmierdzi. co to są za kostki może ktoś je podkręcał? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<SmILek> Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 pamieci dobre. takie uzywala nvidia referencyjnie w gf3 500 tkach a firma tez dobra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Jak za taka firme calkiem drogo Za podobna cena mozna miec Creative'a czyli rzeczywiscie MSI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...