samarskun1 Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 siema ten problem mam cyklicznie od lat na kartach gf niezależnie czy to gf2, 3 ,4 na wszystkich trzech to samo. Rozwiązaniem zawsze były karty radeon, ale musi istniec inne rozwiązanie. chodzi mianowicie o to że w wielu wielu grach np. midtown madness2, fify np 2002, soldier, black&white wystepuje cos co trudno mi nazwać powiedzmy że obraz się kaszani jakieś dziwne pasy i przebarwienia wystepują wszystko migota plus np fifa boisko jest w pasy zielono-fioletowe. Próbowałem juz x ilośc sterów obecnie mam gf4ti420o windowsa 2000. Na badziewnego xp nie zamierzam za żadną kasę świata zmieniać więc może jest inna solucja usunięcia wywyższych problemów. W fifie częściowo problem niweluje rozdziałka 640X480 ale wygląda syfnie a fifa 2002 o niebo lepiej wygląda w 1024x768 z aa i af max a nie bez w najniższej rozdziałce. . Nara pise Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 Midtown Madness 2 na wszystkich nowych sterach nvidii ma walniete tekstury. Był patch do tej gry naprawiający to, ale inne gry problemów raczej nie powinny stwarzać. Podaj pełny konfig może coś z czyms żle działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samarskun1 Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 athlon xp 2000 kręcony do 2600 i nie 2 lata temu na pentium 733 mhz to samo 3 kompy 4 karty nvidi tj gf256, mx200 2, gf3ti500, gf4ti4200 to samo zmiana sterow obecnie 4ti od 30xx na płycie poprzez 43.43. 40.72 i wiele innych 256 mn ram hhd szybki. Myśle że to jest niedogranie ze strony nvidi i producenta gier ale jak to może być że masy dają rade a umnie od lat kaszanka. Jak zamieniam na radka problem jak ręką odjoł. No i windows 2000 professional Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samarskun1 Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 no niech ktoś pomoże proszę bo w fife nie mogę pograć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 a ten win2k ma jakies sp zainstalowane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samarskun1 Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 dobrze kolega kombinował zainstalowałem sp3 do win2k prof i jak ręką odjął a tyle się w życiu namęczyłem eh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 Już z pół roku, albo lepiej jest SP4 ;) pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...