Wnuq Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 Witam. Mam szybkie pytanko. Czy po zamontowaniu tego panela regulujacego Cooler Mastera do obudowy Chiefteca z dzrzwiczkami, drzwiczki sie zamkna? Maciek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 czemu maja sie nie zamykac ? aerogate nie posiada zadnych wystających elementow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Ma wystające pokrętło i podobno koliduje ono z tymi dzwiczkami. Nie sprawdzałem tego, ale mam zamiar do końca miesiąca zakupić chiefteca, to dam znać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pika3 Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Zamyka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...