Rysiek11 Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 No własnie, czy są gdzies dostępne ulepszone przez ludzi biosy do tych płyt? Ja np mam 8rda3i, troche pogooglowałem i nie mogę nigdzie czegoś takiego znaleźć. Czy Epoxy są gorsze od Abitów?- Do NF7-S jest tyle wersji biosu a unas tylko oficjane? Z góry dzięki za odpowiedzi lub ew. linki do biosów :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 Do NF7-S jest tyle wersji biosu a unas tylko oficjane? <głaszcze> :)) hehe sorki ale nie moglem sie powstrzymac :) wiesz mi nie chcialbys tyle biosow co do NF7 ludzie nie widza ktorego uzywać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 Do NF7-S jest tyle wersji biosu a unas tylko oficjane? <głaszcze> :)) hehe sorki ale nie moglem sie powstrzymac :) wiesz mi nie chcialbys tyle biosow co do NF7 ludzie nie widza ktorego uzywać o chłopie błysnołes wiedzą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rysiek11 Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 I co? Tak kiepsko z tymi Epoxami, a myslałem ze to płyty dla prawdziwych overclockerów :o Może jednak ktoś coś wie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 nie spotkalem sie z niczym takim :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 www.2themax.com - tu sa jakies biosy do Epoxow, ale z tego co widzialem nie wnosza nic ciekawego, choc nie testowalem jeszcze, bo poza logiem niczym sie nie roznia :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...