wilczek Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 Hmmm cos niedobrego stalo sie dzisiaj z moim wzmacniaczem bo jedna kolumienka caly czas wariuje nie gra albo wypycha mebrane na maxa :/ wiec boje sie go uzywac by nie rozwalic glosnika :/ mam z 100 zl max na nowy :( i nie wiem zbytnio za czym sie rozgladac ?? :/ jakie firmy wzmacniacz czy moze lepiej amplituner ?? czy wzmacniacz bedzie lepszy od amplitunera za ta sama cene ? bo w sumie jak by nie patrzec to raczej prostrzy jest :) jakimi firmalmi sie interesowac ?? jakies modele moze ?? gdzie we wrocku sa jakies komisy z takim sprzetem ?? kulumienki to jaki stary wypust Tonsila 50 W wczesniej byla to DIORA TOSCA 303 dokladnie taka sama jak fotce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 za ~100PLN (jak naprawde nie przetrzymasz) to kupilbum Unitre PW 9010 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 w tosce 303 b. czesto padaly wzmacniacze - przegrzewaly sie lipne tranzystory mocy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 ja bym naprawil tosce koszt pewnie okolo 20 zl jak znajdziesz uczciwego elektronika :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godzooki Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 a ja polecam stare wzmacniacze pioneer'a sa tanie (90-140PLN) i bardzo czysto graja. sam mam takiego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...