Gość Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 przed chwila usunalem przez przypadek ikonke "pokaz pulpit" na pasku zadan...czy ktos moglby dac mi "przepis" jak ja odzyskac??? gdzie odnosi sie ona??? do jakiegos lancucha w rejestrze?? czy do pliku?? przyzwyczilem sie do uzywania jej ...thx za odp.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 oj lukk nawet sie nie chce poszukac. :oops: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=358...ht=pokaz+pulpit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 To jest plik o następującej lokalizacji: C:Documents and SettingsSikorDane aplikacjiMicrosoftInternet ExplorerQuick LaunchPokaż pulpit.scf Sikora możesz sobie, oczywiście, wyciąć :wink: i wstawić nazwę swojego usera. Skopiuj z innego użytkownika, a jeżeli nie masz innego, to utwórz taki plik edytorem tekstowym (np. notepad) i wstaw poniższy tekst: [Shell]Command=2IconFile=explorer.exe,3[Taskbar]Command=ToggleDesktop Sprawdziłem przed chwileczką, działa. BTW, a dlaczego topic umieściłeś na Oślej, a nie w Widowsa'ach :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 :oops: :oops: :oops: sorry po prostu nie pomyslalem ze ktos nawet mialby taki glupi problem jak ja...wpadka :lol: :oops: update: juz zrobilem...wsio dziala...thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 To jest plik o następującej lokalizacji: C:Documents and SettingsSikorDane aplikacjiMicrosoftInternet ExplorerQuick LaunchPokaż pulpit.scf Sikora możesz sobie, oczywiście, wyciąć :wink: i wstawić nazwę swojego usera. Skopiuj z innego użytkownika, a jeżeli nie masz innego, to utwóż taki plik edytorem tekstowym (np. notepad) i wstaw poniższy tekst: [Shell]Command=2IconFile=explorer.exe,3[Taskbar]Command=ToggleDesktop Sprawdziłem przed chwileczką, działa. BTW, a dlaczego topic umieściłeś na Oślej, a nie w Widowsa'ach :?: Dlaczego jak nie wytne Sikor i nie wstawie innej nazwy, to nie udaje się znależść tej lokalizacji ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Dlaczego jak nie wytne Sikor i nie wstawie innej nazwy, to nie udaje się znależść tej lokalizacji ?? No, widzisz reed, to nie jest rozmowa na forum. Musielibyśmy się spotkać przy powszechnie znanym alkoholu na literę p, czyli przynajmniej trzech krzynkach piwa :wink: . A tłumaczenie swe musiałbym zacząć od słów: A na początku był chaos ..... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 wiem ze juz masz i dziala ale powiem dla scicslosci ze poza tematem ktory podal DEFENCE temat taki istnieje tez w FAQ ;] http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=40110 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...