barbaros Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 witam. mam pytanie. jakiego procka polecacie pod ta wlasnie plytke? obecnie mam palomino 1800+ i mam zamiar kupic cosik innego. byc moze ktos jest posiadaczem tej plyty glownej i jest w stanie sie wypowiedziec na ten temat. pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Mimo wszsytko najlepszy wybor to Barton-Mobile 2500+ i to na prawie kazda platforme AMD :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbaros Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 niestety nie mam az tyle kasy. zalezy mi na czyms tanszym, co bedzie mozna latwo podkrecic. mysle nad durniem 1800. to chyba jest nalepszy wybor jesli chodzi o stosunek wydajnosc/cena. jak sadzisz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbaros Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 no ewentualnie thorton 2000+. mysle, mysle i nic nie wymyslilem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...