Skocz do zawartości
tomcyk

ANKIETA: CZy na forum.tweak.pl jest WOLNOSC SŁOWA ?

Proste pytanie "tak" lub "nie"  

1. 1. Proste pytanie "tak" lub "nie"

• TAK
      59
    • NIE
      38
    • MAM TO GDZIEs
      30

Rekomendowane odpowiedzi

IMHO panuje, ale w ramach ograniczonych regulaminem, który każdy zdrowo myślący będzie akceptował. Nie palisz głupa, nie masz kłopotów, jak wszędzie.

dopsze gada :D polac mu 8) :!: :D

polać polać prawde rzecze :-D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wolnośc słowa jest. Niektórzy tylko źle rozumieją pojęcie wolności. Dla mnie wolność = mogę robić co chce dopóki nie wadzę swoim działaniem komuś innemu. Wcielając w życie wolność propagowaną przez buńczucznych tego forum można uznać za słuszne: "jakto?! Nie moge go zabić?! A gdzie kur.a moja wolność?!"

eee... połowa topiców jest w śmietniku? ;]]]

O żesz! Pieruńskie modery! Banda zdziczałych topicożerców! wrr ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po pierwsze anarchia to nie rozpizdziaj totalny - to po prostu uznawanie ze wladza jest zlem - a ludzie sa na tyle odpowiedzialni ze nie potrzebuja wladzy - utopia ale prosze mi nie mowic ze to rozpizdziaj :P

Po drugie zaglosowalem na nie bo uwazam ze wolnosc jest ale nie dla wszystkich - niektorym nawet ciezkie grzechy uchodza plazem albo koncza sie ostrzezeniem podczas gdy inni za teksty ktore nie lamia w zaden sposob regulaminu ale nie podobaja sie jednemu czy drugiemu moderowi dostaja bez gadania bana

Mam nawet swojego ulubionego modera ktory lubi stawiac bany za "caloksztalt"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panie Dijkstra z jakiej „paki” zamknął mi „pan” (hahaha) temat

http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=82366&highlight=

że co że kumpel siedzi w pace i na forum nie można tego pisać . A do znajomość moich to pan się o.d<span style="color:red;">[ciach!]</span>li baj ja ci chłopcze nie jade po TWOICH kolegach. Pokaż mi zdanie gdzie napisałem że się chwale. To <span style="color:red;">[ciach!]</span>a jego sprawa że robi sobie dziare i za co siedzi ja w to nie wnikam. A ciebie chłopcze to nie powinno obchodzić . Jedynym spoko gościem który odpisał mi na temat i nie obchodziło go za co siedzi jest [M]aRoo i dla niego brawa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panie Dijkstra z jakiej „paki” zamknął mi „pan” (hahaha) temat

http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=82366&highlight=

że co że kumpel siedzi w pace i na forum nie można tego pisać . A do znajomość moich to pan się o.d<span style="color:red;">[ciach!]</span>li baj ja ci chłopcze nie jade po TWOICH kolegach. Pokaż mi zdanie gdzie napisałem że się chwale. To <font color="#FF0000">[ciach!]</font> jego sprawa że robi sobie dziare i za co siedzi ja w to nie wnikam. A ciebie chłopcze to nie powinno obchodzić . Jedynym spoko gościem który odpisał mi na temat i nie obchodziło go za co siedzi jest [M]aRoo i dla niego brawa.

Z takiej, że są lepsze miejsca na zadanie takiego pytania, jak np.

http://www.miki.hg.pl/phpBB2/index.php , gdzie dostaniesz informacje z pierwszej ręki, a to jest forum komputerowe. Twoje znajomości mam gdzieś, bo jak przypadkiem zauważyłeś są twoje, a nie moje. A 'chłopcze' to mów sobie to tych swoich kolegów, bo jestem synu ładnych parę lat starszy od Ciebie. Topic zamknąłem, bo: 1. NTG, 2. Mało precyzyjnie sformuowane pytanie 3. Właśnie po odpowiedziach było widać, że nie idzie we właściwą stronę. A na przyszłość - jak coś masz, to prv.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chcieć a móc to różnica. :)

Swoją drogą niewiem czym sobie zasłuzyłem na taką opnie jaką mam.

Raz faktycznie założyłem głupi topic, ale to chyba niezbrodnia każdy może mieć doła, wypisywałem różne bzdury, ale przy okazji udowodniłem że umię w kulturalny sposób dyskutować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi