Hanu Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 IMHO panuje, ale w ramach ograniczonych regulaminem, który każdy zdrowo myślący będzie akceptował. Nie palisz głupa, nie masz kłopotów, jak wszędzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 IMHO panuje, ale w ramach ograniczonych regulaminem, który każdy zdrowo myślący będzie akceptował. Nie palisz głupa, nie masz kłopotów, jak wszędzie. dopsze gada :D polac mu 8) :!: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 IMHO panuje, ale w ramach ograniczonych regulaminem, który każdy zdrowo myślący będzie akceptował. Nie palisz głupa, nie masz kłopotów, jak wszędzie. dopsze gada :D polac mu 8) :!: :D polać polać prawde rzecze :-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aster Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 na tym forum jest taka sama wolnosc slowa jak w Ameryce, niby jest ale tak naprawde NIE MA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAIZ Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 Hehe zabawny topic, najbardziej podoba mi sie " MAM TO GDZIES" Kazdy wie na co sobie moze pozwolic i tyle. POST ZAMKNIETY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 ja powiem tak.... jakby nie bylo wolnosci slowa to polowa topicow byla by w smietniku :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 eee... połowa topiców jest w śmietniku? ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 Hehe... zalezy jaka wolnosc... ja kiedys za wolnosc linkow oberwalem :] ... pamietacie miss 100le(tnia)cia ;) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michasiek Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 Wolnośc słowa jest. Niektórzy tylko źle rozumieją pojęcie wolności. Dla mnie wolność = mogę robić co chce dopóki nie wadzę swoim działaniem komuś innemu. Wcielając w życie wolność propagowaną przez buńczucznych tego forum można uznać za słuszne: "jakto?! Nie moge go zabić?! A gdzie kur.a moja wolność?!" eee... połowa topiców jest w śmietniku? ;]]]O żesz! Pieruńskie modery! Banda zdziczałych topicożerców! wrr ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 Problemem jest to, że niektórzy mylą wolność z anarchią czyli prościej mówiąc: rozpiździajem totalnym. :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 W moim odczuciu jest tu pół wolnośc słowa którą niestety userzy zawdzieczają sami sobie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 po pierwsze anarchia to nie rozpizdziaj totalny - to po prostu uznawanie ze wladza jest zlem - a ludzie sa na tyle odpowiedzialni ze nie potrzebuja wladzy - utopia ale prosze mi nie mowic ze to rozpizdziaj :P Po drugie zaglosowalem na nie bo uwazam ze wolnosc jest ale nie dla wszystkich - niektorym nawet ciezkie grzechy uchodza plazem albo koncza sie ostrzezeniem podczas gdy inni za teksty ktore nie lamia w zaden sposob regulaminu ale nie podobaja sie jednemu czy drugiemu moderowi dostaja bez gadania bana Mam nawet swojego ulubionego modera ktory lubi stawiac bany za "caloksztalt" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 Też cię lubię ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Panie Dijkstra z jakiej „paki” zamknął mi „pan” (hahaha) temat http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=82366&highlight= że co że kumpel siedzi w pace i na forum nie można tego pisać . A do znajomość moich to pan się o.d<span style="color:red;">[ciach!]</span>li baj ja ci chłopcze nie jade po TWOICH kolegach. Pokaż mi zdanie gdzie napisałem że się chwale. To <span style="color:red;">[ciach!]</span>a jego sprawa że robi sobie dziare i za co siedzi ja w to nie wnikam. A ciebie chłopcze to nie powinno obchodzić . Jedynym spoko gościem który odpisał mi na temat i nie obchodziło go za co siedzi jest [M]aRoo i dla niego brawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Chciałbyś o tym jeszcze porozmawiać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Panie Dijkstra z jakiej „paki” zamknął mi „pan” (hahaha) temat http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=82366&highlight= że co że kumpel siedzi w pace i na forum nie można tego pisać . A do znajomość moich to pan się o.d<span style="color:red;">[ciach!]</span>li baj ja ci chłopcze nie jade po TWOICH kolegach. Pokaż mi zdanie gdzie napisałem że się chwale. To <font color="#FF0000">[ciach!]</font> jego sprawa że robi sobie dziare i za co siedzi ja w to nie wnikam. A ciebie chłopcze to nie powinno obchodzić . Jedynym spoko gościem który odpisał mi na temat i nie obchodziło go za co siedzi jest [M]aRoo i dla niego brawa. Z takiej, że są lepsze miejsca na zadanie takiego pytania, jak np. http://www.miki.hg.pl/phpBB2/index.php , gdzie dostaniesz informacje z pierwszej ręki, a to jest forum komputerowe. Twoje znajomości mam gdzieś, bo jak przypadkiem zauważyłeś są twoje, a nie moje. A 'chłopcze' to mów sobie to tych swoich kolegów, bo jestem synu ładnych parę lat starszy od Ciebie. Topic zamknąłem, bo: 1. NTG, 2. Mało precyzyjnie sformuowane pytanie 3. Właśnie po odpowiedziach było widać, że nie idzie we właściwą stronę. A na przyszłość - jak coś masz, to prv. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Ja zagłosowałem na NIE, bo mnie moderatorzy wyjątkowo nie lubią i jescze zamykają moje topici Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Na Tweaku jest wolność słowa, ale jedynie dla tych co przestrzegają regulaminu. Proste :!: ;] :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Ja zagłosowałem na NIE, bo mnie moderatorzy wyjątkowo nie lubią i jescze zamykają moje topici Oj Nicky a ile to juz sie naczytalismy ze chcesz dolaczyc do naszego grona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Chcieć a móc to różnica. :) Swoją drogą niewiem czym sobie zasłuzyłem na taką opnie jaką mam. Raz faktycznie założyłem głupi topic, ale to chyba niezbrodnia każdy może mieć doła, wypisywałem różne bzdury, ale przy okazji udowodniłem że umię w kulturalny sposób dyskutować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Raz? ;] Chyba raczej w tym miejscu bym wstawił !Raz (negacja Raz) ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 ParanoiK możesz jaśniej ?? I będę wdzieczny za linki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 !raz = U / raz -> czyli z całego uniwersum nie bierzemy przypadku 'raz' tylko to co pozostaje ;] A linki sobie znajdź ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...