Gość Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Mam windowsa XP pro. Od kilku dni mam spore kłopoty z połączeniem internetowym. Co jakiś czas (15/45 minut) zostaję odłączony od sieci, żeby ponownie dostac się do internetu muszę odnawiać swój adres IP. Dodam jeszcze że na pewno nie mam żadnego trojana, spyware'u,etc :) A i jeszcze jedno łączę się za pomocą modemu kablowego tzn: sieciówka --> modem --> sieć Bardzo proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolores haze Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 a czy to czasem twoj provider nie nawala ? bo na to mnie to wyglada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 No właśnie wszystko wygląda na to, że nie. Kontaktowałem się z kilkoma przedstawicielami i mówili, że u nich na liniach wszystko w porządku, w dodatku monitorowali przez jakiś czas prace mojego modemu i działał bez zarzutów. To nie modem się odłącza od sieci tylko mój komp :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...