Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,od jutra biore sie za podkrecanie mojego athlona XP 1700(1,47) na plycie glownej ASUS A7V266-C,z odblokowaniem mnoznika nie bedzie problemu bo kupilem juz dobry klej termoprzewodzacy.Moje pytanie jest nastepujace ILE WYCISNE Z MOJEGO XP,chodzi mi o takie minimum ktore napewno osiagne bo chce wiedziec czy jest sens wogole sie bawic.Bez zabawy mnoznikiem osiagnelem 1600mhz pozniej wysiadala juz moja karta graficzna dlatego tez chce sprobowac poprzez mnoznik.Jak wygladaja wyniki u was na athlonach XP ??

Pozdrawiam KURTUS

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,od jutra biore sie za podkrecanie mojego athlona XP 1700(1,47) na plycie glownej ASUS A7V266-C,z odblokowaniem mnoznika nie bedzie problemu bo kupilem juz dobry klej termoprzewodzacy.Moje pytanie jest nastepujace ILE WYCISNE Z MOJEGO XP,chodzi mi o takie minimum ktore napewno osiagne bo chce wiedziec czy jest sens wogole sie bawic.Bez zabawy mnoznikiem osiagnelem 1600mhz pozniej wysiadala juz moja karta graficzna dlatego tez chce sprobowac poprzez mnoznik.Jak wygladaja wyniki u was na athlonach XP ?? 

Pozdrawiam KURTUS

Jeżeli odblokujesz mnożnik to masz szanse na lepszy wynik, jednakże jest to także u zaleznione od serii procesora i od chłodzenia jakie posiadasz no i od szczęścia :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pozdrawiam KURTUS

Co to znaczy, ze karta wysiada ?

Nie ma takiego czegos jak dasz odpowiedni dzielnik (bo ta plyta spokojnie daje dzielniki 1/4 - co daje na PCI 36 Mhz). To nie karta, pewnie pamieci nie daja rady.

Jakie masz pamieci ?

Pewnie Cie czeka jeszcze upgrade o nie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...