Skocz do zawartości
wierch

AquaSzut Struga

Rekomendowane odpowiedzi

Witam szanownych grupowiczow

Mam zamiar troche zmodernizowac swoje WC

i moge nabyc tą pompe w dosc atrakcyjnej cenie miala by ona wspolpracowac z Nukleonem oraz z blokiem na grafike i na mostek polnocny

(3 sztuki) w zwiazku z tym mam pytanie do uzytkownikow jak ta pompa sie sprawuje glownie to interesuje mnie czy jest cicha bo jezeli nie to wole poszikac cos konkretniejszego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w zwiazku z tym mam pytanie do uzytkownikow jak ta pompa sie sprawuje glownie to interesuje mnie czy jest cicha bo jezeli nie to wole poszikac cos konkretniejszego

Mam Aqua-szuta i jest to najprowdopodobniej właśnie Struga. Nie rozwijając się specjalnie -- nie polecam. Głośność była do wytrzymania kiedy pompka była zatopiona, ale po przerobieniu na niezatapialną zaczęła buczeć. Mody niewiele dały. Skutkiem tego Aqua-szut leży teraz w szafie, a w układzie pracuje prawie bezgłośny Eheim.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aqua szut to jest szrot i nie przesadzam tutaj nic a nic, miałem ja i wywaliłem na hasiok , nawet zatopiona przenosi buczenie i drgania. Teraz mam nie zatopioną firmy Aqua El i jest cisza jak makiem zasiał , spokój.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupilem w czwartek, w piatek byla spowrotem w sklepie, mialem szczescie bo kupowalem ostatnia z wystawy i dogadalem sie ze jak by cos nie tak to moge oddac, kupilem ja o 19, nastepnego dnia o 10 rano bylo juz spowrotem, HALAS nie do wytrzymania, w 15 litrowym wiadrze gdy wisiala na kablu zasilajacym ta wyla ze slysalem ja w kiblu o 8metrow dalej.

GORACA NIE POLECAM!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja posiadam MJ1000 puszczoną jako niezatapialna. W dzień jej nie słychać a w nocy cichutko brzęczy, ogłonie polecam. (Ale pompa ta musi się dotrzeć na początku strasznie buczała:) :-)

A co do aquael to mam w szafie 2*650l mają tą wadę że potrafią czasami nie wystartować...(obie nowe) A atamna sobie chwale mam jako zapasowy ft303 i jeszcze mnie nie zawiódł...( chodził w kompie swojego czasu i to dość długo)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi