xxx Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 przeciez telefony kosztija po 300zł dobre ja mam motorole t 720 kturgo od nich dostałem 18 miechow temu i ciagle jest bdb jak naeraxzie nie zmieniam a jak bede chcaiał zmienic to sprzedam tera za ok 350-400zł i kupie sobie cos lepszego ale nie widze sensu bo do obienia zdjec mam Aparat Pentaxa 4.3mil :) i naprawde zajebiste zdjecia robi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 Ja właśnie kupiłem v500... miodzio. BTW: V300 i V500 można spokojnie przerobić na V600 (tylko w v300 nadal nie będzie bt z powodu braku takowego modułu) ;] toz to juz zboczenie ;] mi abonament konczy sie dopiero za rok ale po tym co sie teraz dzieje z HOOYAH i jeszcze ma wejsc nowy operator to raczej nie wroce do zadnego abonamentu ... na twoim miejscu kupilbym HOOYE na jakis czas i poczekal wlasnie na nowego operatora kto wie czy nie zabija cenami ja w/w heja ... a moze beda mieli tez abonamenty jezeli ci na nich zalezy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 gnz, najgorsze jest zmienianie numerow. Szkoda, ze nasze kochane sieci tym wlasnie przytrzymuja klientow. To jet tylko ich wymysl, ze masz numer 6xx w plus i era a 5xxx w idea. Powinno to byc zabronione tak samo jak te chore umowy na 2 lata, wtedy zmienialbym co kwartal. A minuty bylyby po 1gr. o kazdej porze a w strefie za darmoche. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 taki bajer jesli kogos interesuje... w plusie roaming za darmo a w IDEI za 300 czy jakos tak, jesli Ci potrzebny to masz problem wyboru z glowy:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 Bzdura. Roaming w idei też jest za darmo - tylko jeśli chcesz włączyć odrazu po zawarciu umowy musisz wpłacić kaucję która jest potem zwracana w rozliczeniach rachunków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 Bzdura. Roaming w idei też jest za darmo - tylko jeśli chcesz włączyć odrazu po zawarciu umowy musisz wpłacić kaucję która jest potem zwracana w rozliczeniach rachunków.Ups, to przepraszam, kolega widac zle zrozumial umowe... Powiedzial mi, ze musi miec uzbierane 300 czy iles jakos w rachunkach i wtedy bedzie mogl, a jak nie to placi 300 z gory. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 No dokładnie. 300 pln kaucji która jest później rozliczana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 Z tego co pamietam to jesli dasz zlecenie stalego pobierania $ z konta to nie musisz sie obawiac o zadne kaucje ;) Po prostu jest to dla nich jakies zabezpieczenie ... Nie mialem tego jeszcze jak wyjezdzalem za granice i pupa zbita, nie ma roamingu ;] (trzeba bylo telefon na karte odpalac :D) Pozdrowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 W Idea trzeba przejsc przez sito uwiarygodnien i weryfikacji. Zeby podpisac umowe trzeba miec aktualny (czyt. max kilku dniowe ! ) swistek (oczywiscie blankiecik musi byc tylko oryginalny z Idei), ze masz prace na czas NIEOKRESLONY lub nie mniejszy NIZ 2 LATA - co jest oczywiscie chore w tych czasach. Zeby mnie matka upowaznila do wszelkich zmian dotyczacych mojego numeru telefonu (bo byl na matki firme) musialem miec odpis notarialny zgody wlasciciela numeru !! (totalna beka - myslalem, ze pekne ze smiechu, podpis nie wystarczy). Po tych i wielu innych NIEWYGODNYCH dla mnie sprawach stalo tak jak sie stalo. A polecenie przelewu niech se wsadza w d***. Jak nie bedzie w danej chwili kasy na koncie, akurat wtedy gdy oni pobieraja oplaty za Twoja komorke, to Ci wylacza tel :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 panowie juz all ok jest tak miałęm duże rachunki to : nowa komóra w promocji tj 50% promocyjnej ceny oraz 50% procent abonament przez rok tj około za 26 pln i 40 min lub 160 sms kupiłem motorolę v300 jest super dzięki wszystkim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Ja właśnie kupiłem v500... miodzio. BTW: V300 i V500 można spokojnie przerobić na V600 (tylko w v300 nadal nie będzie bt z powodu braku takowego modułu) ;] U kogo z jakim abo i dlaczego tak drogo ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gREG PG Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 Ja właśnie kupiłem v500... miodzio. BTW: V300 i V500 można spokojnie przerobić na V600 (tylko w v300 nadal nie będzie bt z powodu braku takowego modułu) ;] U kogo z jakim abo i dlaczego tak drogo ?? for free..nie liczac ceny kabla..i czsu poswieconego (nie straconego :) ) na wertowanie forum :)) www.matrax.net Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 Mysle, ze reedowi chodzilo o sama komorke. Czyli ile trzeba za nia dac lub w jakim wielgachnym abonamencie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 Mysle, ze reedowi chodzilo o sama komorke. Czyli ile trzeba za nia dac lub w jakim wielgachnym abonamencie. Dokładnie o to i u jakiego złodzie.....operatora :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gREG PG Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 Mysle, ze reedowi chodzilo o sama komorke. Czyli ile trzeba za nia dac lub w jakim wielgachnym abonamencie. Dokładnie o to i u jakiego złodzie.....operatora :twisted: heh..po prostu n/c :) (mam od dzis L4 na 5 dni.wiec..zrozumcie moje roztargnienie :) ) v300 ERA -242 w taryfie Moja 40 medium v500 - w PLUsie - ta sama cena w jakiejs ichniej taryfie..plus 400 minut w plusie do 3 numerow.. tu sie zastanawiam nad zmiana taryfy..kobiecie kupilem V300..miodny aparacik..nokie mi sie nigdy nie podobaly..beznadziejny interfejs i badziewne ekrany :) (to tylko i wylacznie MOJA opinia:) ), Siemens o dawna nie zrobil nic poradnego ( tzn, zrobil , ale nie ma u nas w promocjach : )...wiec..HelloMoto :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Hyhy, ponad 2 paczki miesiecznie :) Nie, dziekuje za V500 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gREG PG Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Hyhy, ponad 2 paczki miesiecznie :) Nie, dziekuje za V500 :D hmmm a gdzie wyczytales, ze to miesiecznie? :) okolo 300 zl za v500 gdy bierzesz w pakiecie plus45 (60 zl/miesiac) taniej w wyzszych taryfach..(inna rzecz, ze te taryfy to plusior ma beznadziejne-dla mnie:) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Zawsze mozna lyknac pakiecik :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 za 2 miechy mi sie konczy w erze, zrobie tak jak xxx :) licze na to ze mi sypna jakims bonusem i mi sie bedzie bardziej oplacalo niz w innych sieciach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Hyhy, ponad 2 paczki miesiecznie :) Nie, dziekuje za V500 :D hmmm a gdzie wyczytales, ze to miesiecznie? :) okolo 300 zl za v500 gdy bierzesz w pakiecie plus45 (60 zl/miesiac) taniej w wyzszych taryfach..(inna rzecz, ze te taryfy to plusior ma beznadziejne-dla mnie:) ) Wyczytalem to ze strony PLUSGSM. Podejrzewam, ze w najwyzszym pakiecie ten V500 jest po 120pln. Ale miesiecznie ten abo wychodzi ponad 200 pln ! A gdzie Ty wyczytales, ze za 300pln jest V500 w pakiecie plus45 ??? P.S. A wogole co to jest plus45 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 za miesiac konczy mi sie umowa z ide. a ze jestem chory na nokie 6310i szukalem jej w wszytkich sieciach.efekt: z idei za 700 zl a w plusie za 400 zl :( kurna i kapa a zaden inny tel mi nie odpowiada. nie poczebuje kolorowych ekranowi i innych bajerow a w idei to co mi dawali to wychodzilo ze rownie dobrze moge heyah uzywac jak dla mnie to max za tel to 60 zl a uzywam eriksona t 65 i bede musial z nim zostac :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 hmm ja nie wiem po co Wy tak zmieniacie telefony... ja mam 3310 od 3 lat po 2 naprawach trzyma sie naprawde bdb, bateria na 3 dni starcza na dosc dlugiego gadania w ciagu dnia. nie obawiam sie dresow wyciagajac ją, a jak bedzie chcial to oddam i pocałuje w reke ;)))) w sumie to co oczekuje od telefonu to male rozmiary 3310 jest w maire mała, oczekuje dobrej bateri no i nie zawodnosci, narazie odpukac trzyma sie dobrze. imo jeden z najlepszych telefonow to 6610/i bateria trzyma 7 dni - miodzio, po co mi kolorowy wyswietlacz? zdjecia? nie potrzebny bajer telefon jest do rozmowy/smsow a nie do szpanowania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gREG PG Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 Wyczytalem to ze strony PLUSGSM. Podejrzewam, ze w najwyzszym pakiecie ten V500 jest po 120pln. Ale miesiecznie ten abo wychodzi ponad 200 pln ! A gdzie Ty wyczytales, ze za 300pln jest V500 w pakiecie plus45 ??? P.S. A wogole co to jest plus45 ? http://w3.plusgsm.pl/res/1_rozmawiam_2.asp...awiam_2&ikona=1 czyli Regulamin Promocji "ROZMAWIAM ZA GROSZE" i nad tym sie wlasnie zastanawiam..bol jest taki, ze nie mam praktycznie znajomych, ktorzy maja fona w plusie :D :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 Acha, zrozumialem ze mowisz o pakiecie 400. Dlatego wspomnialem ponad 200 pln za miesiac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...