cinos Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Kupil sobie Abita IC7-Max3 2*256 DDR TwinMos 466 i upchneli mu p4 2.8 533 na D1....mowilem mu aby wymienil na HT 800 doplacil 50zł i dostał serie SL6Z5 ze stepingiem M0... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 no coz , pozostaje pogratulowac... ale jaki sens ma ten topic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 hehe, jak kumpel zlozy to wam powiem na ile poszedł :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 właśnie mam w rękach P4 2,8 SL6WJ Malay ale nie mam pojęcia który z numerów oprócz tego zawiera info o stepingu i tygodniu produkcji, mógłby mnie ktoś oświecić, z góry dzięki, używałem opcji szukaj ale za dużo wyrzuciło a nie bardzo mam czas szukać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 A uzyj jakiegos programu do szczytywania danych od pcocku np CPU-z albo cos w tym rodzaju!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelus Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 http://processorfinder.intel.com/scripts/d...=ALL&CorSpd=ALL Tu masz wszystko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...