Kaeres Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Program do kopiowania zdjec z t610 na kompa. Please. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Nie miales nic z telefonem? Moze za pomoca tego programu bedzie mozna sciagnac obrazki? http://www.sonyericsson.com/downloads/Imag...ditor_1.9.2.exe Mozesz sprawdzic jeszcze to: http://www.google.pl/search?hl=pl&q=%22flo...t%22%2Bt610&lr= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Na cd krazku dolaczonym do komory nie ma takiego programu. Tzn. moze ja nie umiem ich obslugiwac :) ImageEditor jedynie moze przesylac z hdd na komorke, a odwrotnie niestety nie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Info dla potomnych. Nie trzeba miec zadnego programiku do sciagania plikow graficznych z komorki na HDD. Wystarczy w komorce na zdjeciu dac wyslij--> za pomoca port podczerwieni i komputer wychwyci czynnosc i zapyta czy przyjac plik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Jeśli ktoś się bawi kabelkiem to; floAt's Mobile Agent Oprócz aplikacji i gier, można zrobić tym programem z telefonem dokładnie wszystko 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 kucyk, pisalem o tym wyzej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 kucyk, pisalem o tym wyzej...kurde, sorka, zapodałeś linki i nie zauważyłem :oops: ale ty nie byłeś pewien - a ja jestem bo sam go używam 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Nie mam ci za zle, ale chyba Kaeres tego nie zauwazyl, bo nie napisal nic na ten temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Jeśli ktoś się bawi kabelkiem to; floAt's Mobile Agent Oprócz aplikacji i gier, można zrobić tym programem z telefonem dokładnie wszystko 8) Ja używam FMA przez podczerwień i też działa :) tylko że tak proca zżera że ciągle 100% jest grrr... Ale nie ma co - wypaśny program... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Przepraszam, ze nie napisalem. Pochloniety bylem za bardzo tym programikiem. Rzeczywiscie swietny. Ale pliki kopiuje w ten sposob co podalem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...