m00n Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Witam Wie ktos moze jak uruchomic Cs-a na linuxie ? Jak tak to moglby sie tym podzielic :) ? Albo jakis texcik zarzucic :) Z gory dzieki pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 pogooglaj, da sie, nie chodzi najszybciej, winex3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 1.6 nie uruchomoisz ;) dziekuje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m00n Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 ja chcem uruchomic 1.5 koniecznie trza miec WineX ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 http://gry.linux.pl/?id=article&kategoria=15&show=48 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inf Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 co do 1.6 to pewne ze sie nie da? :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eilure Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 oj zdaje mi sie ze gdzies jest gdzies instalator,z proteza pod linuxa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undofen Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 Mi z 2 miesiace temu normalnie chodzil cs 1.6, coprawda 30fps ale chodzil :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkooo Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 gdzies na sieci jest opisane jak to zrobic. z tego co pamietam to musisz jakas biblioteke skompilowac ... 1.5 chodzi mi na samym WINE (opengl) tylko do CheatingDeath tez trzeba jakas biblioteke skompilowac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...