Perun Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Szukalem na forum ale znalazlem tylko informacje na temat rodzaju podkładek. Mi chodzi jednak o kolor. Na jakim podłożu ta mysz najlepiej chodzi czy na jasnym np. białym czy ciemnym. Chce sobie obkleic kawałek biurka okleina zamiast podkładki i własnie nie wiem jakiego najlepiej koloru użyć. Dziękuje za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Moja biega po podkladce w kolorze beż wpadajacy (srx za okreslenie) w psia kupke ;) I sie bardzo dobrze sprawuje . Staraj sie unikac bardzo ciemnych kolorw i wszelkich wzorkow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perun Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Czyli biała jak najbardziej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fit Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 mx700 chodzi na wszystkim nie jednolicie gładkim i lustrzanym - kolor bez znaczenia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 Staraj sie unikac bardzo ciemnych kolorw i wszelkich wzorkowSzkoda ze 3/4 drogich podkladek jest koloru czarnego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 Staraj sie unikac bardzo ciemnych kolorw i wszelkich wzorkowSzkoda ze 3/4 drogich podkladek jest koloru czarnego Przepraszam czy ty masz ta myszke ? Bo ja mam i pisze to co zaobserwowalem :twisted: U mnie o wiele lepiej dziala na jasnej powierzchni... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fit Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 działa lepiej czyli mniej przerywa :D ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 Staraj sie unikac bardzo ciemnych kolorw i wszelkich wzorkowSzkoda ze 3/4 drogich podkladek jest koloru czarnego Przepraszam czy ty masz ta myszke ? Bo ja mam i pisze to co zaobserwowalem :twisted: U mnie o wiele lepiej dziala na jasnej powierzchni... mx500 + steelpad 4s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legolas Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 A ja twierdzę, że na czarnej działa wyśmienicie. Najlepiej jeszcze jak jest matowa. Ricochet, choć drogi, jest rewelacyjny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 na czarnej chodzi miód cud bo mam Icemata Black :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Jest oczywiste ze kolor czarny pochlania swiatlo w wiekszym stopniu niz inne kolory . Dlatego do myszek optycznych zaleca sie jasne podkladki . Mniej baterri zra :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legolas Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 Jest oczywiste ze kolor czarny pochlania swiatlo w wiekszym stopniu niz inne kolory . Dlatego do myszek optycznych zaleca sie jasne podkladki . Mniej baterri zra :wink:Ale bzdury gadasz:) Mniej baterii, ale śmieszne. Może na srebrnym lustrze? To dopiero jest odbicie. Laser myszy ma za zadanie zarejestrować zmianę położenia, a nie się odbić w 100%. Dlatego najlepsze są jednolite, trochę chropowate powierzchnie, najlepiej czarne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shangri_La Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 A ja twierdzę, że na czarnej działa wyśmienicie. Najlepiej jeszcze jak jest matowa. Ricochet, choć drogi, jest rewelacyjny. to fakt - zakupiłem ostanio "ricochet everglide" - jaaaazda :wink: tylko qrde drogi (129zł), ale profesjonalizm pełen. mam mx500, ale to to sama technologia co reszta. wczesniej mialem rozne szmacianki, szare, kolorowe - trochę problemów było. A teraz ... czarna i działa super na tej chropowatej stronie - oczywiście pozdroofka dla posiadaczy tego wynalzku 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelus Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 Ale bzdury gadasz:) Mniej baterii, ale śmieszne. Może na srebrnym lustrze? To dopiero jest odbicie. Laser myszy ma za zadanie zarejestrować zmianę położenia, a nie się odbić w 100%. Dlatego najlepsze są jednolite, trochę chropowate powierzchnie, najlepiej czarne. A twoim zdaniem jak działa laser w optyku? Bo z tego co ja wiem, odbija się on od powierzchni na którą świeci i w ten sposób mierzone jest przesuniecie myszy. Ciemne kolory pochłaniają więcej światła, tak więc częsć energii w myszce jest tracona bezcelowo. Dlatego baterie siadają szybciej, przy ciemnych podkładkach. Sam bzdury gadasz :lol: Nie wierzysz? Wyslij maila do logi z pytaniem jakie podkładki rekomendują. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobyszcze Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 mx 700 na podkładce granatowej nFunc surface (cenowy błąd młodości) śmiga aż miło !!! a'propos dokupiłem podkładkę granatową silikonową pod nadgarstek fellows i teraz to jest wypas ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaj* Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 Hahahaha to cudenko smiga tak samo na podkladce za 150 i 7zl ;] Zwykla szmacianka - oby duza (bo maly sens obowiazkowy ;]) i jedziemy przy okazji majac 140zl na male co nieco :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 To jest spoko http://h4g.pl/product_info.php/cPath/28/products_id/78 mam mx500 +to + mouse skatez gra sie spoko :) kup mouse skatez bo po 2-5 mies zetra ci się ślizgacze.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 Hahahaha to cudenko smiga tak samo na podkladce za 150 i 7zl ;] Zwykla szmacianka - oby duza (bo maly sens obowiazkowy ;]) i jedziemy przy okazji majac 140zl na male co nieco :twisted: jesli uwazasz ze nie ma roznicy miedzy szmacianka za 7zł a takimi padami jak func,icemat,ricochet to powodzenia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek2 Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 witam popieram KaZi - ci co tak twierdza chyba nigdy padow nie uzywali - dlatego glosza takie " madrosci " :lol: snaj idz do kogos co taki pad posiada - pograj troche - na 200% zmienisz zdanie co do " wypasu " twojej szmacianki i bedziesz bardzo zdziwiony ze miales takie do tematu podejscie i ze sobie tyle czasu dawales rade bez takich twoim zdaniem " bajerow " Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greenhorn Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 jak do grania to tylko podkladka z materialu :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DirectC Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Szukalem na forum ale znalazlem tylko informacje na temat rodzaju podkładek. Mi chodzi jednak o kolor. Na jakim podłożu ta mysz najlepiej chodzi czy na jasnym np. białym czy ciemnym. Chce sobie obkleic kawałek biurka okleina zamiast podkładki i własnie nie wiem jakiego najlepiej koloru użyć. Dziękuje za pomoc.icemat 2nd edition, mam ten zestaw i polecam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 jak do grania to tylko podkladka z materialu :twisted:nie mow jak nie grales, czemu SK.SWE (najlepsi gracze w cs na swiecie) graja na steelpadzie ktory ze szmata nie ma nic wspolnego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 Bo lubią ??? Wszystko jest kwestią gustu i twierdzenie że jakaś podkładka jest najlepsza bo gra na niej TEN i TAMTEN jest bez sensu ... Inną sprawą jest czy ktoś jest gotów wydać na podkładkę tyle co na myszkę (mojego MX500 kupiłem za 200zł, a "najlepsze" podkładki kosztują niewiele mniej). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greenhorn Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 nie mow jak nie grales, czemu SK.SWE (najlepsi gracze w cs na swiecie) graja na steelpadzie ktory ze szmata nie ma nic wspolnego? Kazi a porownaj cene podkladki z materialu i tego steelpada, zreszta nigdy o tym nie slyszalalem a swojej podkladki nie zmienie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...