Skocz do zawartości
ssound

Jak opróźnić schowek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Zostało mi coś w schowku w wordzie, usuwam to ale zawsze powraca jak zrestartuje worda. Jak coś skopjuje i wkleje, to wkleja mi to ze schowka, a nie to co powinno, musze za kazdym razem usuwać to ze schowka.

To coś w schowku to taki mały obrazek - telefon.

Jak to na stałe wywalic?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jaki system? Jaki Office?

Nie ma wróżki na etacie Tweak'a :wink: .

Windows XP pro, Office 2003.

Jak narazie to tego nie mam, bo akurat musialem przywrócić ghosta, jednak nadal bym chciał znalesc normalne rozwiazanie tego problemu, bo może znowu sie tak zrobić :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Windows XP pro, Office 2003.  

Jak narazie to tego nie mam, bo akurat musialem przywrócić ghosta, jednak nadal bym chciał znalesc normalne rozwiazanie tego problemu, bo może znowu sie tak zrobić :)

No to niestety będziesz musiał poczekać do poniedziałku. W pracy na jednym z PC mam taki sam układ sysop-office. Polatam po systemie może coś wynajdę.

Pozdrówka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i latałem po systemie dwa dni (z przerwami, oczywiście). Jakoś nic mi nie przychodzi do głowy, pewnie dlatego, że nic podobnego mi się nie przytrafiło.

Pozdrówka.

BTW, mam nadzieję, że Ci ten bug nie powróci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi