Włodi Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Stronka to prototyp. Na początku stworzona z myślą o dziale "zarabianie w internecie". >>>>> http://wlodi6.w.interia.pl <<<<< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 cos mi sie z kursorem stalo :( chyuba krwawi czy cos :( To przez ta strone :!: :!: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 Radzę ostrożnie posługiwać się tym kursorem bo może wybuchnąć! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 Chcialem sie od tego odpedzic, ale go.wno sie trzyma. Nie dam za wygrana! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Bądź twardy Pocahontas :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Forum już działa - zapraszam. Narazie nie mam pomysłu na tematykę więc jakbyście mieli jakieś propozycie to piszcie (najlepiej już na moim forum;)). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Szczerze mowiac... niestety: marność. Strona jest CZERSTWA. Bez obrazy, ale takie mam zdanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Szczerze mowiac... niestety: marność. Strona jest CZERSTWA. Bez obrazy, ale takie mam zdanie. To wiem, i wcale się nie obrażam :) Jak macie jakieś ciekawe stronkie ze skryptami czy coś w tym stylu to możecie podesłać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Szczerze mowiac... niestety: marność. Strona jest CZERSTWA. Bez obrazy, ale takie mam zdanie. To wiem, i wcale się nie obrażam :) Jak macie jakieś ciekawe stronkie ze skryptami czy coś w tym stylu to możecie podesłać. http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=55448 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Forum już działa - zapraszam. Narazie nie mam pomysłu na tematykę więc jakbyście mieli jakieś propozycie to piszcie (najlepiej już na moim forum;)).Hm, to sie wykonuje chyba w odwrotnej kolejności :) Najpierw pomysł potem wykonanie... No ale może i nie mam racji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 Forum już działa - zapraszam. Narazie nie mam pomysłu na tematykę więc jakbyście mieli jakieś propozycie to piszcie (najlepiej już na moim forum;)).Hm, to sie wykonuje chyba w odwrotnej kolejności :) Najpierw pomysł potem wykonanie... No ale może i nie mam racji To zależy. Pisząc stronke lepiej jest być świadomym jakie możliwości kryje html. Dzięki temu będzie przynajmniej dwa razy mniej roboty przy dopicowywaniu stronki bajerami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 G jakich pełno ;) sorrki ale strona paskudna .. Pamietaj ze dobra strona to duzo czasu ale i wieksza radosc z ladnej witryny a tak to wyglada jak latryna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...