Skocz do zawartości
Włodi

Włodi - moja pierwsza stronka

Rekomendowane odpowiedzi

Szczerze mowiac... niestety: marność. Strona jest CZERSTWA.

Bez obrazy, ale takie mam zdanie.

To wiem, i wcale się nie obrażam :) Jak macie jakieś ciekawe stronkie ze skryptami czy coś w tym stylu to możecie podesłać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szczerze mowiac... niestety: marność. Strona jest CZERSTWA.

Bez obrazy, ale takie mam zdanie.

To wiem, i wcale się nie obrażam :) Jak macie jakieś ciekawe stronkie ze skryptami czy coś w tym stylu to możecie podesłać.

http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=55448

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Forum już działa - zapraszam. Narazie nie mam pomysłu na tematykę więc jakbyście mieli jakieś propozycie to piszcie (najlepiej już na moim forum;)).

Hm, to sie wykonuje chyba w odwrotnej kolejności :) Najpierw pomysł potem wykonanie... No ale może i nie mam racji

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Forum już działa - zapraszam. Narazie nie mam pomysłu na tematykę więc jakbyście mieli jakieś propozycie to piszcie (najlepiej już na moim forum;)).

Hm, to sie wykonuje chyba w odwrotnej kolejności :) Najpierw pomysł potem wykonanie... No ale może i nie mam racji

To zależy. Pisząc stronke lepiej jest być świadomym jakie możliwości kryje html. Dzięki temu będzie przynajmniej dwa razy mniej roboty przy dopicowywaniu stronki bajerami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi