szybki__ Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 wlasciwie to chcialem sie tylko pochwalic nowym sprzetem :D ...bedzie jutro o 12...mrrr...:>...mam pytanko przy okazji: jak bede instalowal system, to potem via4in1 i potem detonatorki, czy jakos inaczej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 wlasciwie to chcialem sie tylko pochwalic nowym sprzetem :D ...bedzie jutro o 12...mrrr...:>...mam pytanko przy okazji: jak bede instalowal system, to potem via4in1 i potem detonatorki, czy jakos inaczej?HEh, no to gratulacje zakupu ;] najpierww via4in1 a potem dentki dobrze mowisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 dokładnie najpierw 4in1 bo wtedy bedzie sterownik do AGP zainstalowany a potem detki sprzet wypasik sam chciałbym taki miec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 :D gratulacje... odjazdowy sprzęt !!! :twisted: aaa... napisz ile masz w 3dmarku2001se. ??? Kurde nie mam kasy na odświeżenie kompa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nogal Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 tak z ciekawości ... ile dałeś za ten sprzęcik łącznie :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 a powiedz mi skond wzioles tego titanka z miedzi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fireman Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 nie lepiej było wziac WDC azmiast Maxtora tego z 8MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 tak z ciekawości ... ile dałeś za ten sprzęcik łącznie :?: a tak z ciekawosci skad wziales kase?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 ile dałeś ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki__ Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 hmm, rowne 7650 ;) a kasiora...coz, stary kiedys powiedzial ze jak sie dostane na polibude do wawy na infe to wyklada 10000 na kompa :D mial pecha :twisted: gheghe. a wentylator kupilem w sklepie w piotrkowie, troche glosny (przynajmniej w porownaniu do tego co mialem na celeronie333a;), ale athlonik nie przekracza 53 st. po calym dniu meczenia. takie glupie pytanko przy okazji: jesli ustawie w biosie za duze fsb tak ze system nie odpali (bo za male bedzie napiecie czy cus), to wroci automatycznie na default...no w sumie ten gigabajt ma dualbiosa, wiec nawet jesli nie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nogal Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 spoko masz starego - a pozatym też nieźle musisz dziobać w zeszyty jak dostałeś się tam na informatykę .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki__ Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 czy ja wiem...po prostu jestem zdolniacha :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 :arrow: pozostaje mi tylko pogratulowac swietnego sprzetu (kto by takiego nie chcial?) i ojca 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 hmm, rowne 7650 ;) a kasiora...coz, stary kiedys powiedzial ze jak sie dostane na polibude do wawy na infe to wyklada 10000 na kompa :D mial pecha :twisted: gheghe. a wentylator kupilem w sklepie w piotrkowie, troche glosny (przynajmniej w porownaniu do tego co mialem na celeronie333a;), ale athlonik nie przekracza 53 st. po calym dniu meczenia. takie glupie pytanko przy okazji: jesli ustawie w biosie za duze fsb tak ze system nie odpali (bo za male bedzie napiecie czy cus), to wroci automatycznie na default...no w sumie ten gigabajt ma dualbiosa, wiec nawet jesli nie... A na jaki wydział sie dostałeś ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...