kaino Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 witam czy ten blok http://www.cooling.pl/index.php?cPath=28_5...158cb2c79ff53f4 Blok MCS Abadon GPU Lite NK 12 bedzie pasował na mojego 9500@9500pro 64 m bez podfrezowania ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=MiKe=- Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 Przeczytaj sobie info o tej karcie na tej stronie to bedziesz wiedział czy pasuje, z tego co ja czytałem to powinno pasować (moze sie mylę) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 ja osobiscie mam niepodfrezowany blok i pasuje bez zadnych problemow; jak dla mnie to to podfrezowanie to jakas sciema; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spider2000 Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 ja osobiscie mam niepodfrezowany blok i pasuje bez zadnych problemow; jak dla mnie to to podfrezowanie to jakas sciema; To nie ściema, tylko problem z shimem (na r9500 chyba też jest). Nic nie stoi na przeszkodzie, żeby shima zdjąć i wtedy żadne podfrezowanie nie jest konieczne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 ja osobiscie mam niepodfrezowany blok i pasuje bez zadnych problemow; jak dla mnie to to podfrezowanie to jakas sciema; To nie ściema, tylko problem z shimem (na r9500 chyba też jest). Nic nie stoi na przeszkodzie, żeby shima zdjąć i wtedy żadne podfrezowanie nie jest konieczne. niby jaki problem?? sam ma radka 9500 i nie ma zadnego problemu; gdzyby byl problem to nawet radiator by nie przylegal do jadra; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spider2000 Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 ja osobiscie mam niepodfrezowany blok i pasuje bez zadnych problemow; jak dla mnie to to podfrezowanie to jakas sciema; To nie ściema, tylko problem z shimem (na r9500 chyba też jest). Nic nie stoi na przeszkodzie, żeby shima zdjąć i wtedy żadne podfrezowanie nie jest konieczne. niby jaki problem?? sam ma radka 9500 i nie ma zadnego problemu; gdzyby byl problem to nawet radiator by nie przylegal do jadra; No własnie w tym problem, że nie przylega :). Fabryczny radiator trzyma się na takim żółtym glucie, który ma grubość 1-2mm. Oczywiście nie we wszytskich przypadkach shim jest wyższy od rdzenia... ja w moim r9700 już się go pozbyłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaino Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 witam mam mały problem co to jest shim ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spider2000 Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 witam mam mały problem co to jest shim ??? Jakby taka metalowa ramka, która jest na około rdzenia... ma go chronić przed ukruszeniem... do tej pory widziałem go tylko w kartach ATI... no i coppershimy do Athlonów :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaino Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 :oops: sory nieskumałem mam to na procku :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 No własnie w tym problem, że nie przylega :). Fabryczny radiator trzyma się na takim żółtym glucie, który ma grubość 1-2mm. Oczywiście nie we wszytskich przypadkach shim jest wyższy od rdzenia... ja w moim r9700 już się go pozbyłem.no to w moim egzemplazu nie ma tego problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...