tempest Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 witam was chcialbym pokazac moja obudowe komentarze i rady mile widziane caly pc oswietlenie wlaczone configuracja kompa to: CPU: Duron 1200 @ roznie 1200-1460 MB: ECS sux MEM: 256 DDR @ 333 Kingstone HDD: Seagate Baracuda 80GB GPU: Ati Redeon 9000 LAN: LG 10/100Mb/s & D-Link 100Mb/s[/b] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 Mod taki sobie, ale neijest zły ;) Jedyne co mam wspólnego z nim to to, że też mam Codegena 300W :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 A wiec po pierwsze: ZUPELNIE nieprzemyslane okno....sciecie u gory powinno by w druga strone(po co pokazywac koszyki napedow??? PO drugie: staryyy pomaluj ta bude :D a nie tylko jeden bok.. tak w ogole to ok, ale wiele sie nie wysileles :D dla porownania zobacz (moze juz widziales) co ja zrobilem ze swoim Codegenem - nie chwale sie bron boze tylko tak dla porownania(mialem takiego samego jak ty) http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=62168&start=0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucha18 Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 pomaluj bude, kieszen od hdd, naped, moze zrob jakis ladny panel na froncie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMTi3 Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 pomaluj bude, kieszen od hdd, naped, moze zrob jakis ladny panel na froncie...pomaluj cała bude,moze w srodku tez :) a i moze jakos to okno zrobi innaczej :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 - okno delikatnie mowiac niezbyt udane - pomalowales sam bok budy, a reszta ? - front panel ;) - i te czerwone nozki raza jak nie wiem obejrzyj sobie -> TEN TEMAT <- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 czerwone nozki powalaja na kolana, rozbrajaja, klada na łopatki, :D :D ( w sensie pozytywnym ofkors :D ) P.S. Moj pincetny post ; ) Jestem dumny :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 a co do szczegułów to: -jakoś kabelki zamaskuj w środku - uszczelka do okna by się sprzydała Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tempest Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 dzieki za krytyke w niedlugim czasie postaram sie troszke pozmieniac jak cos zrobie dam update Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...