pawlospc Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 Zrobilem formata z tworzeniem partycji, zainstalowalem XP PRO i komp chodzi jak diesel... Procek caly czas jest zajety w 100% przez SVCHOST, EXPLORERA i TASKMGR, nawet w spoczynku. Zainstalowalem 98 i jest podobnie, ale jednak troche lepiej... To co ja mam do 3.11 wrocic zeby bylo normalnie???? Komp to Duron 1300 256 DIMM GF2MX i dysk SANSUNGA... Plizz pomocy, bo mnie zaraz cos trafi.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 chyba co nowszymi dieslami nie jezdziles :lol: L O L :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 ar2r II. Użytkownik zobowiązany jest dbać o porządek na forum; w tym celu należy: 9. Powstrzymywać się od zamieszczania postów nic niewnoszących do dyskusji, np. o treści "lol", "zgadzam się w pełni z przedmówcą", oraz postów będących wyłącznie powtórzeniem informacji podanych już w wątku przez innego uczestnika forum. Niedozwolone jest umieszczanie postów o treści "Było!", "Szukaj!" bez podania pytającemu dokładniejszych wskazówek (np. linka do tematu, w którym dane zagadnienie było omawiane, lub haseł pomocnych przy korzystaniu z wyszukiwarki forum/internetowej). pawlospc Wirus ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlospc Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Nie wirus bo na dysq nic niema, wszystkie dyski tworzylem od nowa... Juz zrobilem i dziala :) Procka wyczyscilem i jakos chodzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...