Snooze Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 NP przed chwila pojawila mi sie podpowiedz w IE ze podejzewaja ze moj komp ma spyware i link do http://66.33.0.35/spyblocs/adv/rydium2.html co to jets ?? Wogole jak te wszyskie podpowiedzi powiadomienia wylaczyc ?? I czy wy tez cos takiego macie ?? To jest tylko reklama ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 wyczyść kompa ad-aware a najlepiej nie używaj IE. To jakaś spamowata reklama Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 mam juz zainstalowane Spybot - Search & Destroy swoja droga jakies dziwne rzeczy sie dzieja bo ikonke GG mam cala czarna jak ziemia na pasku zadan :)_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 Nie zaszkodzi jeszcze adaware zeskanować czasem czego jeden progs nie widzi widzi drugi. Wszystko wskazuje na jakieś śmieci w systemie do tego zblokuj IE firewallem i korzystaj z normalnej przeglądarki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 strasznie podatny jest xp na wirusy na 98 zadko jakiegos lapalem z tu zaraz po polaczeniu z netem z 5 :D i jeden mi tak zmulil system ze mi sie aa z 30 minut instalowalo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 Bycmoze to wiadomosc z poslanca. Zakladam, ze masz XP, wiec wylacz ta usluge. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 jak wylaczyc tego poslanca ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 W katalogu WINDOWSSYSTEM32 masz plik SERVICES.MSC *. Uruchom go, najlepiej z wyszukiwania. Masz tam uslugi. Wyszukaj usluge "Poslaniec". Kliknij dwukrotnie na niej. Tam wybierz "Zatrzymaj" a nastepnie "Tryb uruchamiania: Wyłaczony". *) Tylko w wersji WinXP Professional Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 mam juz zainstalowane Spybot - Search & Destroy swoja droga jakies dziwne rzeczy sie dzieja bo ikonke GG mam cala czarna jak ziemia na pasku zadan :)_U mnie tak sie stalo z Power G-G, musialem odinstalowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...