Skocz do zawartości
Dawka

Service Pack

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, chyba temat umiescilem w dobrej kategorii :) ale mniejsza o to ;)

Mój problem jest taki, mam windows'a 98 (pierwsza edycje) i niektóre instalatory mi nie działają bo potrzebują nowego Service Pack'a. Czy ktoś wie może skąd można ściągnąć Service Pack do win98 ?? Tylko nie polecajcie mi strony microsoft.com :) Za odpowiedzi z góry dziękuje !!

Pozdrawiam, Dawka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szukaj na necie bo jest nieoficjalny SP do win 98

ma dodana obsluge USB i pare innych niezbednych rzeczy

poszukaj rowniez w archiwum tweak'a bo byl gdzies o tym news wraz z linkiem do SP 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak, tak tylko ze to jest jedyny sp do win98

wiec jezeli chce usunac problemy to powinien sobie "kupic" 98SE, ktory jest duuuzo lepszy od 98 i doinstalowac tego packa...

jest jeszcze jedna mozliwos: teoretycznie lepszy od 98 win ME zawiera juz wszystkie uaktualnienia (co najwazniejsze dzialaj na nim wszystkie programy) i na takim sprzecie tez bedzie dzialal bez problemu :idea:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

Witam, chyba temat umiescilem w dobrej kategorii :) ale mniejsza o to ;)

Mój problem jest taki, mam windows'a 98 (pierwsza edycje) i niektóre instalatory mi nie działają bo potrzebują nowego Service Pack'a. Czy ktoś wie może skąd można ściągnąć Service Pack do win98 ?? Tylko nie polecajcie mi strony microsoft.com :) Za odpowiedzi z góry dziękuje !!

Pozdrawiam, Dawka.

Zainstaluj TO. Powinno pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi