BartonX Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 Wrezscie dorwałem taką :twisted: płytę i mam pytanie.Wcześniej miałem Epox 8rda+ rev 2.1.Podkręcałem na niej athlona 1700@2200MHZ :twisted: z palcem w d***e.A jak sie przesiadłem na rev 2.2 to nie osiągne 2200mhz z zasilanie 1.85 a wcześniej to się udawało.A i jeszcze jedno dysk taki jak w podpisie i przy FSB 220 zaczął gwizdać przy starcie .Znowu u mojego kolegi na takiej samej płytce też ma rev 2.2 jemu baracuda 4 40gb bardzo mocno zwolniła i bardzo głośnbo strzela podczas odczytu i zapisu danych.CZy dostaniemy nowe dyski prosze o szybką odpowiedź.i co z tym athlonem a może to wina płyty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Msi16 Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 a co ma piernik do wiatraka zaslabe zasilki macie na OC i dlatego odrazu dysk daje znac.Szybciutko po Chiefteca 360 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matilde Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 Jesteś kolejną osobą, która potwierdza wyższość rev. 2.1 nad 2.2 bynajmniej jeśli chodzi o OC... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Mój E8RDA+ rev 2.2 wyciskał fsb 225 i spokojnie moznabyło zrobic na nim 2.5GHz z mobila..więcej nie sprawdzałem bo nie miałem jeszcze chłodzenia i zasilacza(chieftec 420W DF PFC). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...