adamm Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 Oto mój pierwszy mod który będzie jeszcze nadal tworzony Galeria www.smartmod.prv.pl(uwaga modemowcy) Juz kupiłem okrągłą katode ale jeszcze nie doszła do mnie. Będzie ona na wiatraku od procka. Wiatrak na tylnej ściance też będę montował w następnym tygodniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 transfer przekroczony :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 zmniejsz zdjęcia lub ich wagę, dotego transfer jest kiepski i strona ładuje się strasznie długo. Wokół zdjęć daj innego koloru ramki bo nie wiadomo gdzie się kończy zdjęcie (zdjęcie w ciemności). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 transfer LooL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 Na jaki server to wrzucić?? :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 A wiec tak , po chyba 20min w kocu to widze ;) : 1.Ta pleksa co jest z boku to troche Ci nie wyszla... Moglbys przynajmniej jakos zatuszowac te prowadnice do boku (nie wiem , moze jakas farba to pomaluj) 2.Burdel w kablach jakiego dawno nie widzialem :D (no offence) Zrob z tym cos bo to razi strasznie . Te kable , ktore sie da wrzuc na druga strone tak zeby ich nie bylo widac . 3.Te zelowki to strasznie slabo swieca :( Wiec nie wiem , albo zrob 2xtyle co masz i ja daj tak , zeby sie tak od razu w oczy nie rzucaly i sprobuj je jakos wyprostowac ;) 4.To sam sie tyczy diod . Ladnie by wygladalo jakby ich nie bylo widac a dawaly swiatlo :) Wiec albo wiecej diod albo lepiej od razu kup sobie katode... A tak poza tym to jak na poczatek nie jest zle :) Plastikowe rurki fajnie wygladaja , tylko chyba w jednym miejscu troche zabraklo ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 A wiec tak , po chyba 20min w kocu to widze ;) : 1.Ta pleksa co jest z boku to troche Ci nie wyszla... Moglbys przynajmniej jakos zatuszowac te prowadnice do boku (nie wiem , moze jakas farba to pomaluj) No nie pomyślałem o tym. Ale może spróbuję białą tasmą papierową albo wogóle je wychlastam i wstawie przyspawane nakretki 3.Te zelowki to strasznie slabo swieca :( Wiec nie wiem , albo zrob 2xtyle co masz i ja daj tak , zeby sie tak od razu w oczy nie rzucaly i sprobuj je jakos wyprostowac ;) 4.To sam sie tyczy diod . Ladnie by wygladalo jakby ich nie bylo widac a dawaly swiatlo :) Wiec albo wiecej diod albo lepiej od razu kup sobie katode... Na zdięciach one słabo wyszło w rzeczywistości świecą troche lepiej ale katoda juz do mnie jedzie (okrągła) i później dokupie jeszcze jedną prostą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 no wokńcu widzem fotki i ...? Codegen 6013 r00x ;) mam identyko bude ;) Widać, że do zrobienia jeszcze sporo, tak jak umnie zresztą :D Z tymi abelkami troche przesadziłeś i to jedyne co mogę się przyczepić, reszta to warianty kosmetyczne ;) good lack w dalszym moddingu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 no wokńcu widzem fotki i ...? Codegen 6013 r00x ;) mam identyko bude ;) Widać, że do zrobienia jeszcze sporo, tak jak umnie zresztą :D Z tymi abelkami troche przesadziłeś i to jedyne co mogę się przyczepić, reszta to warianty kosmetyczne ;) good lack w dalszym moddingu ;) Widze że masz naklejke na szybie. Może wiesz gdzie kupić takie firmowe z napisami typu: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 Nie bardzo :? moje okno wygląda tak, troche bardziej profesjonalne 8) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 Nie bardzo :? moje okno wygląda tak, troche bardziej profesjonalne 8) ;) Grawerka??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 Proste 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMTi3 Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 hmm mała modyfikacja :P wiec duzo powiedziec nie mozna ale napewno bym zmienił zasiłke :P i nie trzymał tej w srodku :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Takiego burdelu jaki masz w kablach to ja nawet w pokoju nie mam 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazir123 Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 O kablach to już przedmówcy wspominali ale w tych rurach instalacyjnych to byś mógł wsadzić kabli od groma - nie było większego fi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 hmm mała modyfikacja :P wiec duzo powiedziec nie mozna ale napewno bym zmienił zasiłke :P i nie trzymał tej w srodku :P No ale jak wyjme zasilke to kable mi nie sięgną do dysku itp. Bym musiał jakies przedłużacze do molexów kupić albo zrobić. Miałem jeden przedłużacz to mi cały czas dysk rozłączał aż wtreszcie sie spalił (dysk) :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMTi3 Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 hmm mała modyfikacja :P wiec duzo powiedziec nie mozna ale napewno bym zmienił zasiłke :P i nie trzymał tej w srodku :P No ale jak wyjme zasilke to kable mi nie sięgną do dysku itp. Bym musiał jakies przedłużacze do molexów kupić albo zrobić. Miałem jeden przedłużacz to mi cały czas dysk rozłączał aż wtreszcie sie spalił (dysk) :? chodzi mi oto ze codeshita masz a ja bym go zmienił na chiefa albo cos:-) :P bo niewiadomo jak długo ten twoj codeshit pochodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 wymien zasilke pod dokladnie tak jak powiedzial moj przedmowca nie wiadomo ile ci pochodzi a jak trafi go szlak to moze sie okazac ze nie tylko dysk bedziesz kupowal nowy !!! mod dopiero mozna powiedziec ze sie rozwija, zobaczymy co bedzie dalej. Ja juz szykuje malego moda ale to dopiero w polowie czerwca na pewno odmieni on moja obudowe nie do poznania i bedzie mnie kosztowal troszeczke czasu i pieniedzy. Ale to tylko na marginesie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 hmmm. Przepraszam, ale mi sie nie podoba. IMHO nie ma tu za wiele modyfikacji, a raczej wsio na gotowo powstawiane :P ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Dzisaj zrobiłem pożądek z kablami i pozamieniałem miejscami "żelody" ale nie ma jeszcze tego w galeri. Będzie pewnie jutro :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 jak dla mnie kiszka total ten mod Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 Wczoraj blachy z obudowy dałem do lakiernika, a w środku sam wzięłem sie za malowanie i pomalowałem chromem. Katoda juz doszła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 Chętnie zobaczę jak to wyszło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Immothep Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 a ja mam pytanko, co to jest to co mocuje plexi do obudowy, jak to sie nazywa i gdzie kupiłes 8) sam mam problem z przymocowaniem plexi do boku obudowy i szukam jakiś ozdobynch srób, nakrętek, czy czegoś podobnego tylko nie wiem gdzie takie cuś moge dostac :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 a ja mam pytanko, co to jest to co mocuje plexi do obudowy, jak to sie nazywa i gdzie kupiłes 8) sam mam problem z przymocowaniem plexi do boku obudowy i szukam jakiś ozdobynch srób, nakrętek, czy czegoś podobnego tylko nie wiem gdzie takie cuś moge dostac :|Są to śruby imbusowe. One są złote ale jak sie patrzy na nie pod kątem to zmieniaja kolor na taki lekko zielonkawy. I ja je dostałem bo w sąsiedztwie mam sklep meblowy :D więc nie wiem ile kosztują. Jeszcze dzisaj wrzuce foty tej malowej budy na chrom, ale blachy zewnętrzne będą dopiero jutro albo pojutrze :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 No są już nowe foty na www.smartmod.prv.pl Oceńcie czy to dobrze wyszło :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 Widać, żeś coś chciał zrobić z tymi kablami, ale jak mawiał mój ticzer od analogów - "wiesz, że bije dzwon, ale nie wiesz, gdzie on" i wyszła taka pajęczynoidalna rzeźba. Naokoło kajś nie dało rady ich ciepnąć? Dla czterech zdjęć nie można było podać jeno linków, lubo zgoła wstawić oweż zdjęcia tu? Bajdełej - gdzież są owe "nowe foty", bo ja jestem ze wsi i nie widzę? Może z tego się coś jeszcze wykluje, ale będzie to wymagało obfitych ofiar krwi, potu, łez, many i niewolników. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 eee to co teraz jest na stronce to sa kable PO uporzadkowaniu??? rany - dobrze ze nie zalapalem sie na fotki PRZED :| ja bym sie bal ze cos kiluodnuzowego zyje mi w kompie :) i te zelody sa hmmmm no poprostu mi sie nie podobaja - ogolnie (+) za checi (-) za wykonanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 czym dokladnie malowales wnetrze budy ? tzn jaki sprej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 czym dokladnie malowales wnetrze budy ? tzn jaki sprej ;)Sprej to "Profes S-50" P.S. Są już nowe foty z tymi zewnętrznymi blachami i wieczorem ( lub zaraz) będą z bebechami i oświetleniem [uPDATE] Już są (www.smartmod.prv.pl) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...