Liptonti Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 Skąd mozna śćiagnąć oficjalna, ostateczną, finalną, wersje dyszki ? nie jestem członkiem klubu i niestać mnie by nim zostać czy pozostaje mi allegro ?? nie chce nie po to używam darmowego softu by za niego płacić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 Nie stać Cię - nie kupujesz, to chyba oczywiste? nie po to używam darmowego softu by za niego płacić...ROTFL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liptonti Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 wiec sie pytam skąd można i czy można juz pobrać ostateczna wersje 10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 http://groups.google.pl/groups?dq=&hl=pl&l...l.comp.os.linux Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liptonti Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 nie działa (link) :( inaczej ilnk działa ale link z linka juz nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 Zawsze pozostaje p2p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 eech, nie musisz byc czlonkiem plubu aby dorwac oficjalna wersje 10, wszystko lezy na eftepach, trzeba sobie tylko samemu iso zrobic, więć tak, ponizej pisze to co trzeba zrobic aby miec oficjalnego mandraka 10 na DVD: 1. zassac z jakiegos szybkiego eftepa zrodla, np. : ftp://ftp.esat.net/pub/linux/mandrake/off...cial/10.0/i586/ (całą zawartosc tego katalogu) 2. zciagnac cdrtools np. z : ftp://ftp.berlios.de/pub/cdrecord/alpha/w...2-win32-bin.zip 3. zciagniete zrodla umiescic w: x:mandrake10pubLinuxMandrakelinuxofficial10.0i586 (x - litera dysku) 4. przejsc do katalogu x:mandrake10pubLinuxMandrakelinuxofficial10.0i586 i wydając komendę: mkisofs -v -V Mandrake10DVD -r -J -b isolinux/isolinux.bin -c boot.cat -no-emul-boot -boot-load-size 4 -boot-info-table -o mandrake10dvd.iso x:mandrake10pubLinuxMandrakelinuxofficial10.0i586 zrobic obraz płyty dvd ps. mkisofs jest w pakiecie cdrtools, najlepiej wszystko gdzies na dysk i dopisac do $PATH, bedzie łatwiej miłej zabawy ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragongc Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 Jesli dobrze rozumiem nie ma nigdzie przygotwanych (legalnych) obrazow iso. Trzeba samemu iso zrobic?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 Kto wogóle wymyślił że trzeba wstąpić do klubu żeby pobrać iso ????????????????? http://www.mandrakelinux.com/pl/ftp.php3 wybieramy opcje 2 z tym wstąpieniem do klubu to jest tylko uprzejma prośba żeby wspierać projekt i wiążą się z tym jakieś inne dodatkowe korzyści a najnowsze wersje iso można sobie ciągnąć bez żadnego wstępowania LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 a czy COMMUNITY to jest ofocjalna, ostateczna wersja ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=KrAnKeD= Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 a czy COMMUNITY to jest ofocjalna, ostateczna wersja ? Nie to nie jest wersja ostateczna. Wersja finalna to Official :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 więc nierozumiem , zostałem bezpodstawnie zLOLOWANY ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liptonti Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 mam jeszce jedno pytanko co to są sumy md5sum.asci co z nimi sie robi?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 Uwaga: to jest stabilne wydanie Mandrakelinux 10.0. Będzie ono regularnie uaktualniane w zakresie bezpieczeństwa i poprawy ewentualnych błędów aż do wydania edycji Mandrakelinux 10.0 Official w maju. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liptonti Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 ale edycja Oficjal juz wyszła tyle ze dla Członków klubu ta którą mozna pobraz jest z któregoś marca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 ale edycja Oficjal juz wyszła tyle ze dla Członków klubu ta którą mozna pobraz jest z któregoś marca To poczekaj kilka dni albo skorzystaj ze sposobu andriu jeżeli tak bardzo chcesz mieć official Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 Uwaga: to jest stabilne wydanie Mandrakelinux 10.0. Będzie ono regularnie uaktualniane w zakresie bezpieczeństwa i poprawy ewentualnych błędów aż do wydania edycji Mandrakelinux 10.0 Official w maju.no to poco LOLUJESZ jak nie wiesz o co chodzi w wątku ? btw. wersje oficjal tak jak napisałem mozbna sobie zrobic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 Uwaga: to jest stabilne wydanie Mandrakelinux 10.0. Będzie ono regularnie uaktualniane w zakresie bezpieczeństwa i poprawy ewentualnych błędów aż do wydania edycji Mandrakelinux 10.0 Official w maju.no to poco LOLUJESZ jak nie wiesz o co chodzi w wątku ? btw. wersje oficjal tak jak napisałem mozbna sobie zrobic Wcale cię nie LOLUJE i co sie obrażasz, Loluje to że nie trzeba wstępować do klubu żeby mieć wogóle officiala wystarczy poczekać kilka dni :) Znaczy teraz na to wyszło bo przyznam że nie zwróciłem uwagi na to community :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liptonti Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 no Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liptonti Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 ma ktoś dostep do wypalarki dvd i moze mi zrobić taki obrazek z oficjalem Mandrake 10?? tak wiem dziwne prośba. ale jesli to nie byłby dla nikogo problem... to prosiłbym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...