piterr Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 :cry: Czy bios da się jakoś naprawić po nie udanym flashowaniu ? co zrobić Pomocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ultor Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 biosa naprawic sie nie da, co najwyzej mozna probowac flashowac po raz drugi, wgrac swoj stary bios ktorego backup chyba zrobiles? wogole operacja flsahowania zawsze jest ryzykowna i raczej nie ma potrzeby tego robic jak karta (karta, plyta glowna etc.) dziala (dzialala :mrgreen: ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serchio Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 JA flashowwałem Bios w moim Radeonie 9000, ale niestety nic z tego nie wyszło i przywróciłem swój stary, spróbuj! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvis Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Wkładasz kartę PCI, odpalasz kompa i flasciach!esz radka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterr Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 próbowałem wgrać starego biosa ale ja już tak mam, że wszystko przestaje działać (dyskietka padła) Czy mam jakąś szanse na znalezienie biosa na jakiejś stronie, a może ktoś z was ma takiego Moja karta to a-tek 9000 series pro pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrob Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 http://softmod.ocfaq.com/bios.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...