azaz pl Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 Drodzy tweakowcy Mam do was ogromna prozbe Chodzi o uzyczenie serwera FTP Jeden koles dysponujacy ogromna iloscia danych na temat militariow powiedzial ze moze sie nimi ze mna podzielic jednak nie ma jak mi ich przeslac bo niektore pliki sa duze. Pytalem go ile mogl by tego uploadowac jednak nie potrafil mi na to pytanie odpowiedziec ale sadze ze nie bedzie to wiecej niz jakies 100-200mb a posiada tego 1,5gb koles ma lacze 1mbps a ja posiadam neo+ Byl bym bardzo wdzieczny jesli ktorys z szanownych userow by mi pomogl poniewaz te materialy sa dla mnie BARDZO BARDZO wazne Z gory dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 a przez gadulca albo jakies p2p tego nie mozesz pobrac, i korzystaj ze slownika, bo az oczy bola (prozba->prozic czy prosba->prosic) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesie.k Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 szybciej i prosciej to bedzie jak go poprosisz zeby ci to wypalil na plytki i wyslal poczta... o ftp to raczej ci bedzie bardzo trudno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azaz pl Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 niestety nie moze mi tego wypalic bo mu sie nagrywarka spalila odpadaja tekze wszystkie programy typu emule bo w mojej sieci poprosu nie da sie tego uzywac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 zglos sie na gg jutro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 Stary, skoro masz neo to ? Postaw sobie serwer. agrr:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 azaz pl jak mi sciagniesz filmik z Qlimax'a pelnometrażowy i jak mi go wrzucisz na FTP'a , to moge ci udostepnic na pare dni jakies 1,5Gb ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...