JazoN Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 potrzebny mi jest mało absorwójący odtwarzacz filmów na PC, jak można zobaczyś w moim info nie mam potwora, ale filmy ga się oglądać, tylko dźwięk wyprzedza obraz, jak temu zapobiec. Proszę równierz o propozycjie programów, które likwidują ten problem, oraz odtwarzaczy które nie p[rzeciążają za mocno procka. (allplayer i cinema player odpada) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 potrzebny mi jest mało absorwójący odtwarzacz filmów na PC, jak można zobaczyś w moim info nie mam potwora, ale filmy ga się oglądać, tylko dźwięk wyprzedza obraz, jak temu zapobiec. Proszę równierz o propozycjie programów, które likwidują ten problem, oraz odtwarzaczy które nie p[rzeciążają za mocno procka. (allplayer i cinema player odpada) Na identycznym procku u dziewczyny i mniejsza iloscia RAM (96mb sdram) ogladam filmy bezproblemowo. Polecam ffdshow (filtry do odtwarzania filmow) z ustawieniem Postprocessing-u na MIN oraz BestPlayer-a jako player do spolki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Na takim sprzecie zdarza sie, ze obraz nie idzie rowno z dzwiekiem. Wszystko zalezy od konfiguracji kodekow. Z pewnoscia da sie to zrobic. Sprobuj wlasnie z FFDSHOW, jak napisal przedmowca. Kiedys uzywalem tez programu Playa, dostarczanego z DivX'em 4 i szlo dobrze. Problem pojawial sie tylko z napisami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 pod windowsem 2000 o wiele lepiej fulmy chodzą niż pod win98, nawet na takim cienkim sprzęcie. Zalecam więc instalke win2000 +fddshow +player co się z divx instaluje +kodeki sub (nie wiem jak to sie dokładnie nazywa, a napisami w fddshow sie nie bawiłem) coby napisy odtwarzały i powinno śmigać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...