Sheep Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 a co do polskiej policji... to nie maja takich zlych furek... u mnie w jaworznie jest ford probe... cos ponad 300hp z tego co wiem... gonili nim mojego qmpla ktory jechal rx3... i 60minut sie z nim bawili... ( tylko teraz nie nawalajcie ze to wariat itp. ja to wiem ze to wariat ... malo kogo kreci ucieczka przed 15 radiowozami po jaworznie .... ;) dluga ale fajna historia :] ) nie liczy az tak bardzo jakie auto ma silnik... dobrze by bylo zeby polscy policjanci zamiast zajebistych bryk potrafili dobrze jezdzic... mnie juz raz by rozjechal policyjny tranzit na pasach :/ ... Murciellago z tego co wiem ma mocniejszy silnik ( jezeli sie nie myle to 6,8l ) i wieksze hp... choc i tym i tym zabic sie tak samo prosto ;) ... ciekawi mnie jak wyglada takie auto przy zdezeniach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 ciekawi mnie jak wyglada takie auto przy zdezeniach... Masz na mysli po zderzeniu, ano w ogole nie wygląda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 hehe... a co do polski.. to u nas takie auta beda na autostradach kiedy wszyscy beda sie poruszac jakimis autosamlotami itp ;)... jak zwykle dostaniemy sprzet w megaokazji :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 hehe... a co do polski.. to u nas takie auta beda na autostradach kiedy wszyscy beda sie poruszac jakimis autosamlotami itp ;)... jak zwykle dostaniemy sprzet w megaokazji :lol: jakich autostradach :lol: u nas nie ma drog a co dopiero autostrad Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 a ... ciekawi mnie jak wyglada takie auto przy zdezeniach...tu mozesz zaspokajac swoja ciekawosc strona o rozbitych przedluzaczach meskosci ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 tu mozesz zaspokajac swoja ciekawosc strona o rozbitych przedluzaczach meskosci ;-)Agrr ;-], aż mnie serce zabolało jak zobaczyłem takie śliczne samochody po stłuczce ;-]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...