combat Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Ja polecam filmik: Sunrise with Ekwador 2003.avi panowie ja naprawde duzo widzialem wy pewnie tez, ale jak zobaczycie to, to zamilkniecie na dluzsza chwile. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Ja polecam filmik: Sunrise with Ekwador 2003.avi panowie ja naprawde duzo widzialem wy pewnie tez, ale jak zobaczycie to, to zamilkniecie na dluzsza chwile. Znow Manieczki :/ Jezeli nie to zapodaj linka (chyba mozna do takich filmow :roll: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 ten film bo wlasciwie to nie jest wideoklip zajmuje 600mb, sam sobie odpowowedz czemu niema linka. Polecam p2p albo emule wszystkie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 te trance'y - mulaste to to cos dla mnie :? HARDSTYLE miażdży :twisted: niektore Wasze wypowiedzi tez miażdżą :lol: :lol: :lol: ehhhh..... Nessay - Klub DOLMEL ---> :lol: :lol: :lol: gratulacje kamizelek PKP ... chcesz prawdziwej muzy posluchac ? - idz do Wagonu lub Fuzonu B3TON nie mów że do wagonu chodzisz pare razy mi sie zdarzylo tam wpasc ;) neon69 - niedlugo go obejrze - musze tylko wyczaic taki moment az nikogo nie bedzie w domku - bo to trzeba ogladac "na glosno" i na wiekszym ekranie :P boże jak raz tam poszedłem na after party to po 15 minutach miałem haluny a byłem na sucho :P. Ja zazwyczaj chodze do dolmelu ;( bo nie ma we Wrocku porządnych klubów z hausikiem itp. kiedyś była La Feta ale już nie ma :/ eheheheh.......nie ma to jak LaKlozet :lol: powiadasz House -> przejdz sie do Daytony albo Radiobaru osobiscie teraz katuje sie w WZ'tce - u konkurencji DK : ) sala techno wskoczyla na wyzszy poziom grania muzy -> pojawiaja sie Drumm'y , troche Hardstyle'u .... :D that's good shit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aster Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 do TURZOL: Z jakiego osiedla jestes? os L 8) ja mieszkalem na E, z L nikogo nie znalem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 Te osiedla to jak w ameryce macie ponazywane ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 Te osiedla to jak w ameryce macie ponazywane ;) hehe dokladnie :wink: Welcome in LA :wink: Niektore os sa nazywane holenderskimi miastami (A=Amsterdam, R=Rotterdam) :lol: Wracajac do tematu :arrow: na http://www.ukta.tk/ pojawil sie nowy set AvB z serii ASOT :arrow: Armin Van Buuren - A State of Trance 148 - ja juz ssam :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...