Skocz do zawartości
phase

komp w samochodzie

Rekomendowane odpowiedzi

dosłowinie 5M@I_3[ unas to nawet jak zobacza dobre radio za 150/300zł i juz go niemasz

eeee to mozna kupic dobre radio za 300zl :?: :wink:

mimo ,ze nielubie zazbytnio golfow to modzik bardzo fajny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mój kumpel kupił jakiś czas temu fajne radyjko [niewiadomego pochodzenia..] firmy chyba JVC... wyglada jak hukowe, a z pilota odpalasz i wyjeżdża taaaaaki LCD - z jednej strony ekran, z drugiej przyciski ! i jeszcze na LCD można załączyć sobie Equalizer wyczesany (coś ala Fast&Furious) ;) Z zewnątrz nic nie widać !

Ale i tak to nie to samo co poczciwy komp ! Jak będę miał kiedyś fundusze to kto wie... :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zajedwabista opcja :P kierowca na swiatlach wlaczy sobie colina 4 i dalej jedzie :P swiatelko zielone, zapauzuje gierke i jedzie dalej :P ale z drugiej strony ile czasu mozna przed pc siedziec :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale właściwie po co to? Bo między bajki cioci Kloci, tej co bije po dobroci, można wetknąć głupawe pomysły o graniu czy oglądaniu filmów w czasie jazdy. Próbowaliśwa znaleźć ulubione cedeczko w schowku pasażera i nie spowodować wypadku? :>

Odpowiedź na pierwsze w rodzaju "bo tak mi się podoba" tudzież "dla jaj" jest w pełni akceptowalna :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiesz jonas on zjedzie na pobocze poszuka CD :P jak znajdzie jedzie dalej :P a tu wiesz na swiatlach obejzy jakis filmik zrelakuje sie a puźniej dalej stres i jedzie :D :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem co sie dzieje ale dalej nie mogem ogladac tego, kazdy tak se to wszystko zachwala a ja tesz chcem to widziec, tych fotek dodatkowych tesz nie moge otworzyc co jest ?;(

zobacz sobie te linki ktore zapodal "enigma_pl" :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh...w poprzedni czwartek jak zwykle wracalem z polibudy do domciu...pociag, relacja: Warszawa Wilenska - Tluszcz. Stalem na pomoscie, a tam jakis gosciu bajerowal kolezacne ze konczy juz montowac kompa do samochodu. Ze jedyny, niepowtarzalny itp. Ona sie spytala po co mu to...on: wiadomo - bedzie mozna fotki ogladac, mapa z gps itp.

Podobno juz pracuje nad tym 3 lata. Juz konczy... . Slyszalem o wysuwanym monitorku po nacisnieciu przycisku - tak jak kolega wyzej mowil o radiu z wielkim LCD.

BTW - czy ten koles jest moze na naszym forum? ;-)

Tak wiec - jakby ktos sie pytal - po co to? "Bo samochod bedzie niepowtrarzalny, bo bedzie mozna mape Polski odpalic i wyznaczyc trase (imho dobre), bo bedzie mozna przegraqc fotki przez usb z cyfrowki ;-)".

W sumie Amerykancy maja juz to opanowane. Wsadzaja wszystko do wozow...glownie PS2. Widzialem gdzies w necie jak gosciu upakowa SPP Shuttlea do vana...mial klopoty z zasilaniem - akumulator szybko padal :P

No nic....moze namierze tego kolesia z pociagu ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe, dobry bajer nie jest zly :-)

co do PS2 w autach to bardzo dobrze jest to pokazane na filmie "GumBall 3000". Kolesie sie scigaja z jednego konca ameryki na druga i wlasnie jeden z nich ma jedno autko, nie zrobione na szybkosc ale na wygode. Koles ma tam doslowie wszystko, poczynajac od samego GPS'a konczac na satce i wspomnianym juz PS2 :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jako że mój braciak to wariat tuningów ale samochodów ma sporo niemieckich gazet na temat tunngu. Zaciekawił mnie artkuł w którym to niemiec w Mercedesie z przed 10 lat wstawił kompa na tylną knape monitor LCD na jakimś wysięgniku a myszke i klawiarue walną radiową efetk był zaje*** jak bede mial skaner to zapodam zdjecia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi