Kochan Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 no tak ten program dziala na intelowskich plytach ale serii 8**, czy jest cos podobnego co znacznie ulepsza prace na bx440 w win XP ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Witam Nie spostrzeglem aby Intel Service Pack`i zwane przez Intela "Akceleratorami" (dobrze, ze nie "Detonatorami" :-)) przyspieszaly cokolwiek, na jakiejkolwiek plycie tej firmy. To jest kontynuacja niechlubnej serii "IDEatapi" - starsi userzy powinni pamietac, ze obecnosc pliku "ideatapi.mpd" w Win98 oznaczala.. koniecznosc przeinstalowania Win (znikaly CD-ki, spowalnialy HD-ki itd.). To sie wcale nie zmienilo. Zmienila sie tylko nazwa "packa". Rada zas jest prosta: jesli wszystko w systemie dziala Ci poprawnie - omijaj "Akcelerator" z daleka. Jesli zas nie, uzyj go, zanim reklamujesz bubla u sprzedawcy. Mizerne szanse, ze zmieni cokolwiek.. :-( Dla wrazliwych: moj tekst nie jest "anty-Intel" (niedawno podobnie o "VIA-packach" pisalem), ale przeciw bezmyslnemu uzywaniu programowych protez-bubli, bo "pisali zeby wgrac" (w "Komputer Swiat"? :-)).. -- Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cherry Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Nie sluchaj Pitura ;) IAA bardzo pomaga (potwierdzone doswiadczalnie - "na oko" i hdtachem, wynikow niestety nie pamietam; instalacja bez problemow i dzialanie calkowicie stabilne). A wiec bierz instaluj IAA, tylko wczesniej zmien plyte :D bo on jest tylko dla i8xx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Nie sluchaj Pitura ;) IAA bardzo pomaga (..)Witaj Czemu mnie prowokujesz? :-) Przeciez istota Twojej odpowiedzi jest taka sama, jak mojej (sprawdz, porownaj). Ja jedynie na konfig Kolegi nie spojrzalem. A co do skrotu, to powinno byc ISP (Intel Service Pack). A przeciez sam Intel sie ongis chwalil, ze: "my Service Packow nie potrzebujemy" (w spotach reklamowych). I co? :oops: -- Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Nie sluchaj Pitura ;) IAA bardzo pomaga (..)Witaj Czemu mnie prowokujesz? :-) Przeciez istota Twojej odpowiedzi jest taka sama, jak mojej (sprawdz, porownaj). Ja jedynie na konfig Kolegi nie spojrzalem. A co do skrotu, to powinno byc ISP (Intel Service Pack). A przeciez sam Intel sie ongis chwalil, ze: "my Service Packow nie potrzebujemy" (w spotach reklamowych). I co? :oops: -- Pozdrawiam IAA pomaga i to calkiem calkiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 wiec ten soft dziala tez na bx ? mam bx master 440 ale kiedys widzialem notke tegi Intel acc i bylo napisane ze to tylko pod i815 a moze trafilem na taka wersje i pomyslalem ze dla bx juz nie ma czegos takiego hm........ sam juz nie wiem :evil: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 wiec ten soft dziala tez na bx ? mam bx master 440 ale kiedys widzialem notke tegi Intel acc i bylo napisane ze to tylko pod i815 a moze trafilem na taka wersje i pomyslalem ze dla bx juz nie ma czegos takiego hm........ sam juz nie wiem :evil: :twisted: Raczej nie dziala, przynajmniej szczerze w to watpie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kochan Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Nie sluchaj Pitura ;) IAA bardzo pomaga (potwierdzone doswiadczalnie - "na oko" i hdtachem, wynikow niestety nie pamietam; instalacja bez problemow i dzialanie calkowicie stabilne). A wiec bierz instaluj IAA, tylko wczesniej zmien plyte :D bo on jest tylko dla i8xx chyba nie pzreczytales dokladnie mojego posta !! jesli nei to powtarzam "ten program dziala na intelowskich plytach ale serii 8**, czy jest cos podobnego co znacznie ulepsza prace na bx440 " wiem ze IAA duzo daje i wiem an jakich plytach wiec nei wwiem po co ten post. .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 a po co "ulepszać" BX?? on sam z siebie działa dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kochan Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 a po co "ulepszać" BX?? on sam z siebie działa dobrze. start w XP jest stanowczo za dlugi.. nawet po bootvis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurde_men(GROUND) Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 a niech se wlancza i tak mu napisze ze to tylko na i8** i nie moze byc instalowany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...