Trendzik Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Witam Mam na kompie jakiś program Gain...nie jest to wirus bo sprawdzałem...ale jak wpisuje coś w wyszukiwarce to otwiera się jeszcze jedna strona(wyszukiwarka Gain) i szuka tego samego słowa !!! Jak to usunąć ?? w Program Files są skróty do tego...nie ma tego w Dodaj/Usuń programy... w rejestrze znalazłem tylko jedno z Gain ....ale nie wiem czy to jest właściwy plik! Jak ktoś może to niech sprawdzi czy ma coś takiego jak Gain w rejestrze na Windows XP Pro SP1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavras Wyżryn Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Poszukaj programu Spybot seek and destroy. Miałem podobny problem i dopiero ten program pomógł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Ad-aware tez go wywali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Skanowałem kompa tym programem i znalazł 96 nowych obiektów...i kilka z nich to klucze rejestru...czy ja mam wszystko usunąć ?? bo może niektóre są potrzebne do uruchomienia kompa ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Nie bój, zaznacz wszystko co znalazł i usuń. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Gain - jest to chyba jakis program dotyczacy reklam, jesli sie nie myle. Instalujesz go np. z nowym DivX'em. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 dokladne z divx-em pro na pewno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 pierw go wylaczasz w menadzeze systemu, potem odznaczasz w msconfig... a na koncu kasujesz w katalogu gdzie masz divx pro zainstalowany :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Neo_x - a co to takiego ten Menedzer systemu? Masz na mysli Menedzera zadan Windows? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...