Heat Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Cytat Sorry krootki, poniosło mnie, sam widzisz jak oni się zachowują... PawelNowak: chcesz dalej tego biosa? mogę Ci wysłać Raczej spojrz jak ty sie zachowujesz , nikt Ciebie tu nie obrazal , to wlasnie ty zaczales . Dalej nie dales linka do wynikow... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ti Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Bo nie mam 3dmarka na kompie (format) Jak dam, nie bój się... :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefju Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 Cytat jak oni sie zachowująlol i respect 4u co do wynikow to czekamy juz dosc dlugo. testy trwają zaledwie pare minut a wiec chyba nie szkoda ci na to czasu.... co do mojego wspanialego kolegi to chyba go usadzilem jakos :D nie dalem mu jeszcze linka do tematu ale trzeba bedzie to zrobic niedlugo :D:D:D teraz zaczela sie kolejna klutnia :lol: otoz powiedzialem ze na zadnej plycie nie osiagne fsc 330mhz bez modow :D a on na to ze abit ic7-max3 przeciez ma do 400MHZ! buhehe nic juz niem mowie klutnia trwala jakies 15 minut ale nie udalo mi sie go przekonac :) amd-guide.com - ciekawe jakie informacje bedzie tam pisal :lol: buheheheeeeee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 Cytat Cytat jak oni sie zachowująlol i respect 4u co do wynikow to czekamy juz dosc dlugo. testy trwają zaledwie pare minut a wiec chyba nie szkoda ci na to czasu.... No wiesz mefiu , ale On nie ma 3Dmarka :lol: :lol: Moze podkrecenie sie nie powiodlo :?: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ti Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 Powiodlo sie, przeciez wam juz mowilem. Teraz znowu nie mam dyskietki startowej zeby zmienic biosa :D ale cos wykombinuje ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefju Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 kombinuj kombinuj ;) dystkietka startowa to az taki wielki problem? jak bedzie dyskietka to nie bedzie biosu? czy karta sie popsuje i kupisz nową ktora sie juz tak dobrze nie bedzie sie krecic :) nie no dobra spoko juz sie nie smieje :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 Cytat Powiodlo sie, przeciez wam juz mowilem. Teraz znowu nie mam dyskietki startowej zeby zmienic biosa :D ale cos wykombinuje ;P :lol: :lol: Czyzby dyskitka startowa w dzisiejszych czasach byla az tak nieosiagalna ? :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ti Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 jak masz, to mi daj będe wdzięczny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 Cytat jak masz, to mi daj będe wdzięczny :) Prosisz i masz http://www.bootdisk.com/bootdisk.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefju Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 w internecie jest wszystko :lol: trzeba tylko chciec ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 Cytat w internecie jest wszystko :lol: trzeba tylko chciec ;) mam tylko nadzieje , ze nie zamilknie na tydzien , a potem napisze ze mu neta wywalilo i nie mogl sciagnac :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ti Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 Spoko, już ściągnąlem.. już się nie mogę sam doczekać , aż zobaczę wasze miny gdy ujrzycie te 500/1000 ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 No ja juz tez od tygodnia nie moge sie doczekac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ti Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 Wybacz, w tygodniu nie mam czasu - szkoła a w weekend też nie bardzo - imprezy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefju Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 to moze w wakacje? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefju Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Cytat ty... poczekaj... bo w tej sprzeczce zabrakło jednego ważnego czynnika... 22:13:21 ja (1001326) jakiego? 22:13:37 Esco (2615779) że FX 5900XT to kręcą się tak ze zmianą.. tylko firm: MSI i Leadtec kawalek rozmowy gg jest powyzje czy to oznacza, za np gigabyte albo gainward nie jest podatny na podkrecanie i zmiane biosu? czy gainward i gigabyte robi gorsze karty od msi i winfasta? znam kolesia co na gainwardzie ma podobny wynik do tego od winfasta :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ti Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Zależy od pamięci, niektóre firmy dają do swoich kart 3 ns, więc mało podkręcisz. Chyba tylko Leadtek dał do swoich kart te magiczne Hynixy 2.8 śmigające na 1000 Mhz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Cytat Zależy od pamięci, niektóre firmy dają do swoich kart 3 ns, więc mało podkręcisz. Chyba tylko Leadtek dał do swoich kart te magiczne Hynixy 2.8 śmigające na 1000 Mhz :) te 2.8ns Hynixa to naprawdę 2.2ns Hynix z napisem 2.8ns, taki myk zafundował Leadtek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ti Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Na prawde? Czyli to wszystko wyjaśnia - teraz już wiecie skąd te 1000 Mhz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kendzior Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Cytat Cytat Zależy od pamięci, niektóre firmy dają do swoich kart 3 ns, więc mało podkręcisz. Chyba tylko Leadtek dał do swoich kart te magiczne Hynixy 2.8 śmigające na 1000 Mhz :) te 2.8ns Hynixa to naprawdę 2.2ns Hynix z napisem 2.8ns, taki myk zafundował Leadtek :) No tutaj bym polemizowal. Leadtek wydal dwie edycje 5900xt - jedne na pamiatkach 2,2 (prawie nieosiagalne - sam chcialem dostac), a drugie na 2,8ns. Ale moze to zarcik z Twojej strony co piszesz, bo nie jestem w temacie, wiec jak tak to sorx ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ti Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Jest seria 2.2 ns, prawie nieosiągalna - ale zapomniałeś dodać "w Polsce" . Bo w Niemczech idziesz do sklepu i kupujesz:) (sam taką kartę widziałem). W Polsce są same 2.8, ale zobacz co napisał Winter - te 2.8 to są 2.2 z innym napisem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefju Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Cytat Cytat Zależy od pamięci, niektóre firmy dają do swoich kart 3 ns, więc mało podkręcisz. Chyba tylko Leadtek dał do swoich kart te magiczne Hynixy 2.8 śmigające na 1000 Mhz :) te 2.8ns Hynixa to naprawdę 2.2ns Hynix z napisem 2.8ns, taki myk zafundował Leadtek :) AAAAAAAAAAa no tak racja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: no widzisz SKINER to takie sa teraz triki marketingowe :D:D:D w drugą strone - klient leci na wyzsze cyferki a nie nizsze :lol: :lol: :lol: :lol: lol i jeszcze raz loooooollllll Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ti Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 To jak inaczej wytłumaczysz 1000 MHz wyciągnięte z "palcem w [gluteus maximus]" na pamięciach 2.8 ns? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kendzior Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Cytat Jest seria 2.2 ns, prawie nieosiągalna - ale zapomniałeś dodać "w Polsce" . Bo w Niemczech idziesz do sklepu i kupujesz:) (sam taką kartę widziałem). Cytat W Polsce są same 2.8, ale zobacz co napisał Winter - te 2.8 to są 2.2 z innym napisem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefju Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Cytat Jest seria 2.2 ns, prawie nieosiągalna - ale zapomniałeś dodać "w Polsce" . Bo w Niemczech idziesz do sklepu i kupujesz:) (sam taką kartę widziałem). W Polsce są same 2.8, ale zobacz co napisał Winter - te 2.8 to są 2.2 z innym napisem :) TAAAAKKKKK!!!!!!!!!! oczywiscie !! RESPECT!! POWAGA itp itd... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: tak jak pisalem wyzej napisali to dlatego zeby zniechecic ludzi od KUPNA SWOICH PRIDUKTOW??!! dlaczego inni tak nie pisali?? kurde czlowieku ty w to naprawde uwierzyles czy sie smiejesz tak jak kolega ktory to napisal?> :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kendzior Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Cytat To jak inaczej wytłumaczysz 1000 MHz wyciągnięte z "palcem w [gluteus maximus]" na pamięciach 2.8 ns?Nie wiem, bo w sumie jak podkrecam karte, to mam palce na klawiaturze, a nie na [gluteus maximus] :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefju Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Cytat To jak inaczej wytłumaczysz 1000 MHz wyciągnięte z "palcem w [gluteus maximus]" na pamięciach 2.8 ns? no dobra ja wycisnalem z pamieci 3ns 1500mhz i co ty na to? to moze na mojej karci napisali specjalnie 3 ns a w rzeczywistosci to jest 2ns??? kurde czlowieku o czym ty gadasz? z palcen w dupi** powiadasz? zrobiles juz test czy nadal nie masz czasu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ti Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 skoro AMD wypuszcza procka niby "1700+" , który działa na 2.5 GHz, ATI robi Radeona 9500, który jest Radeonem 9700 (a nawet 9700 pro) to czemu Leadtek miałby nie dać pamięci 2.8 które są w rzeczywistości 2.2 ns ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ti Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 mefju daj mi spokój z tym testem. Zrobie Ci jak bede mial czas, nie chce mi sie teraz znowu biosa zmieniac. nawet jak ci dam wynik 500/1000 to zaraz powiesz, ze pewnie mam artefakty ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kendzior Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Cytat skoro AMD wypuszcza procka niby "1700+" , który działa na 2.5 GHz, ATI robi Radeona 9500, który jest Radeonem 9700 (a nawet 9700 pro) to czemu Leadtek miałby nie dać pamięci 2.8 które są w rzeczywistości 2.2 ns ?Ja tez myslalem, ze zartujesz. Powaznie tak myslisz? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...