szalony_facet Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 mam pytanie dlaczego nie wszystkie gry działaja pod windowsem XP i jaka jest na to rada bym mógł pograc w te gry na windowsie XP. słyszałem ze jest jakis patch ale tylko słyszałem :) z góry dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Nie dzialaja gry stare. Zacznijmy od tego. Jezeli chcesz grac w staruszki do zostaw XP w spokoju. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szalony_facet Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 dobra ale ja nie jestem fanem gier che sobie tylko od czasu do czasu zaciupac w drivera a on nie trawi XPka wiec nie bede zmieniał systemu by pograc w jedna gre wiec prosiłbym o inna pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Moze sprobuj w trybie zgodnosci poszperac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas911 Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Do Driver'a jest akurat specjalny patch który umożliwi uruchomienie Driver'a pod XP'kiem. Wystarczy poszukać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szalony_facet Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 tryb zgodności nic nie daje a czy musze do kazdej gry instaloweac patch???? osobny dla tej gry???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 jeśli chodzi o gry dosowe to mozna grać pod np. virtual pc (po zainstalowaniu pod nim np. win98) lub programik DOS box. Jeśli do gry wyszedł patch rozwiązujący ten problem to trzbe znaleść i zainstalować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szalony_facet Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 hhmm gry dosowskie to inna sprawa , jest sporo gier normalncyh na cd nie działajacych pod xp. i z tego co tu widze jedynym rozwiazaniem jest zainstalowanie drugiego systemu badz szukac patch`y. a tak przy okazji wiecie gdzie je mozna znalezc czy jedynym wyjsciem jest google?????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 A ma ktoś sposób, aby pograć w NFS Porsche Unleashed na XP? Uruchomiłem grę w trybie zgodności z 98 i owszem działa, ale co chwilę zwalnia, to znaczy 2-3 sekundy dobrze, potem sekunda wolniej i tak w kółko. To moja ulubiona gra, ale nie mam zamiaru stawiać dodatkowo 98. Drugie pytanie: Czy w.w. gra działa poprawnie na Win 2000? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiszka Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 a co zrobobić by Swat 3 poszedł na xp pathe nic nie pomagają pomocy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 @szalony_facet - temat z driverem walkowany do znudzenia ... np: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=56834 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=6181 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=15779 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiszka Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 a co ze Swatem 3 POMOCY? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Cytat A ma ktoś sposób, aby pograć w NFS Porsche Unleashed na XP? Uruchomiłem grę w trybie zgodności z 98 i owszem działa, ale co chwilę zwalnia, to znaczy 2-3 sekundy dobrze, potem sekunda wolniej i tak w kółko. To moja ulubiona gra, ale nie mam zamiaru stawiać dodatkowo 98. Drugie pytanie: Czy w.w. gra działa poprawnie na Win 2000? Jest rozwiązanie. Na tej stroniew sekcji poświęconej Porsche Unleashed jest zmodyfikowany patch 3.5 umożliwiający poprawne działanie pod XP/NT/2000. Wnosi też kilka fajnych poprawek. Zobacz koniecznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Dzięki Hanu! Działa jak należy :D . Poprawek jeszcze nie odkryłem, grę będę przechodzić od nowa, evolution the best (wywaliłem kiedyś save), to może odkryję coś nowego, ale najważniejsze, że działa płynnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Heh ja tez chcailem sie3 kiedys spytac na forum czy istnieje latka aby porszaki 2000 chodzily pod xp i kolaega mnie uprzedizl wiece bede pyakl w NFS: Porsche 2000 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 Cytat Heh ja tez chcailem sie3 kiedys spytac na forum czy istnieje latka aby porszaki 2000 chodzily pod xp i kolaega mnie uprzedizl wiece bede pyakl w NFS: Porsche 2000 :DJak mozesz to podaj besposredniego linka do tego patcha. Dzieki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość poli_x Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 moze macie linka do patcha zeby Driver chodzil pod XP dzieki z gory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 moze zacznijmy od tego zebys zainstalowal SP1 i uaktualnienia systemu ze strony micro$hitu.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Cytat moze macie linka do patcha zeby Driver chodzil pod XP dzieki z gory masz tu http://www.3ddownloads.com/sports-gaming/p...erpatch2_1.exe# Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Cytat moze macie linka do patcha zeby Driver chodzil pod XP dzieki z gory ja pier*** ku*** ch*** ciu*** !!!!!!!! UŻYJ TEGO OBSRANEGO GOOGLE.PL I SOBIE POSZUKAJ !! GNZ PODAL CI 3 TEMATY W KTÓRYCH BYŁ WAŁKOWANY TEMAT DRIVERA ! RUSZ ŻYĆ I TO PRZEJŻYJ... w mordę jeża.... :[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 Do NFSA patch tutaj: ftp://kolas@ftp.cyberk.net.pl/mywww/nfs5-....5.20040310.zip Mi cosik on nie chce ruszyc tzw nie wykrywa mi plyty. Czy u was tez to jest bo jesli tak to poszukam innego. Sprawdzcie najpierw tego i powiedzcie czy dziala wam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...