Sewer Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Wyszedl nowy patch do W 3 , czy to dlatego serwerow nie ma ??Czy sa jez wersje patchy do tych serwerow? THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Wyszedl nowy patch do W 3 , czy to dlatego serwerow nie ma ??Czy sa jez wersje patchy do tych serwerow? THX A jak grasz na serwerach w W3, bo ja nie mam orginalnego ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Cholera nie graliscie na piracie w W3 ?? Przeciez to z tego forum dowiedzilem sie co i jak zeby zagrac po necie...GRRR Skad sciagnac piracka wersje patcha do warforge do serwerow evilsperm i dreamwar ?? Pomozcie plis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Cholera nie graliscie na piracie w W3 ?? Przeciez to z tego forum dowiedzilem sie co i jak zeby zagrac po necie...GRRR Skad sciagnac piracka wersje patcha do warforge do serwerow evilsperm i dreamwar ?? Pomozcie plis Ja juz gralem na KALI dzieki Imperatorowi. Tam wszystko jest na 1.02 tylko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 No tak tylko ze ja mam proxy i wszelkie gamespaje mi nie dzialaja:( Sa tam jakies ustawienie proxy ale ni cholery nie wiem jak to poustawiac :( ktos moze mi pomoc?? Lub choc powiedziec na jakim porcie ( portach ) ten program szuka serwerow??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 poszukaj na software tam ktoś pisał co i jak trzeba zrobic zeby sobie pograc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...