PoGo Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Mam omegi 2.5.36b i ni ch*** nie moge ustawic agp x8 , caly czas jest wył. :evil: mecze sie juz z tym. W riva tuner jest napsiane ze agp disable. W biosie od plytki mam 8x. Co jest grane? Zaznaczam 8x robie reset i nadal wył. Ile razy można probowc :cry: help Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Wywaliłem smartgart ale Riva Tuner nadal przy agp pokazuje disable Ktos wie o co chodzi? Jak moze byc disable? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Poprobuj z roznymi sterownikami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 Udało mi sie wreszcei . Caly dzień grzebania ale wynik w 3dmarku wskoczyl z 12800 na ponad 15000. Przeładowałem stery w windzie od PCI, AGP zainstalowalem .inf zawarte na plytce cd od IC7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unckle Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 2200pkt róznicy pomiędzy agp4x a agp8x?! WTF?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 No wlasnie sam sie zdziwilem 8O Ale sie ciesze, moze po prostu na tych sterach lepiej mu sie jakos jedzie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...