LOBO Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Chciałem się pochwalić :D moim nowym osiągnięciem - czyli sciągnięciem blokady mnożnika na XP ku bez utraty gwarancji. Mianowicie zakleiłem wypalone rowki nie kropelką tylko zwykłą taśmą klejącą - potem zwyczajnie klej przewodzący na wierzch (najlepiej dozować go strzykawką z cienką igłą) i gotowe. Po tygodniu zmyłem na próbę alkoholem - brak jakichkolwiek śladów ingerencji - ODBLOKOWUJCIE swoje athlony - bo mają straszny potencjał - ja z mojego wyciągnąłem trochę ponad 1700 MHz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 sorry że nie na temat: Czy swoją ksywę wzięłeś od mojego ulubionego bohatera Ważniaka? Jeżeli tak to może masz film fabularny na motywach komiksu z Lobo? a z metody skorzystam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Eeeeeeeeeeee............ Mój sposób i tak jest lepszy ! 8) :P http://tweak.pl/forum/viewtopic.php?t=3969&start=60 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SIMSOFT Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 moj xp 1600 z serii agoia polecial na 1800Mhz stabilnie - 1.9V. przez ostatni miesiac mialem 4 takie procki i tylko 2 osiagaly poziom Xp 2200+ czyli wlasnie 1800MHz. reszta 1600Mhz max. jak widac nawet w identycznych seriach sa duze rozbierznosci. zastanawia mnie sprawa temperatury , przy obciazeniu seti lub hot cpu temp nie przekracza 42C , jednak jak spowolnie cooler i dochodzi to 45 nastepuje zwis. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Eeeeeeeeeeee............ Mój sposób i tak jest lepszy ! 8) :P http://tweak.pl/forum/viewtopic.php?t=3969&start=60 Nasz sposób :wink: ale fakt faktem jest najprostszy łatwiej jest poprzecinać niz trudzić się włoskiem od pędzelka zamalowywac każdy pokolei Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 mam pytanie czego uzyc do zamalowania mostkow ??? srebrna pasta termoprzewodzaca moze byc (titan) ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREE_USER Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Chciałem się pochwalić :D moim nowym osiągnięciem - czyli sciągnięciem blokady mnożnika na XP ku bez utraty gwarancji. Mianowicie zakleiłem wypalone rowki nie kropelką tylko zwykłą taśmą klejącą - potem zwyczajnie klej przewodzący na wierzch (najlepiej dozować go strzykawką z cienką igłą) i gotowe. Po tygodniu zmyłem na próbę alkoholem - brak jakichkolwiek śladów ingerencji - ODBLOKOWUJCIE swoje athlony - bo mają straszny potencjał - ja z mojego wyciągnąłem trochę ponad 1700 MHz. Ja bym ten sposób połączył ze sposobem Wofek tzj... Igła i strzykawka to dobry pomysł lepszy niż szpilka a od Wofek pasta lepsza niż taśma :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Prosz skorzystac z opcji Szukaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...