Skocz do zawartości
LOBO

Odblokowanie XP - ale jak!

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałem się pochwalić :D moim nowym osiągnięciem - czyli sciągnięciem blokady mnożnika na XP ku bez utraty gwarancji. Mianowicie zakleiłem wypalone rowki nie kropelką tylko zwykłą taśmą klejącą - potem zwyczajnie klej przewodzący na wierzch (najlepiej dozować go strzykawką z cienką igłą) i gotowe. Po tygodniu zmyłem na próbę alkoholem - brak jakichkolwiek śladów ingerencji - ODBLOKOWUJCIE swoje athlony - bo mają straszny potencjał - ja z mojego wyciągnąłem trochę ponad 1700 MHz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moj xp 1600 z serii agoia polecial na 1800Mhz stabilnie - 1.9V.

przez ostatni miesiac mialem 4 takie procki i tylko 2 osiagaly poziom Xp 2200+ czyli wlasnie 1800MHz. reszta 1600Mhz max. jak widac nawet w identycznych seriach sa duze rozbierznosci.

zastanawia mnie sprawa temperatury , przy obciazeniu seti lub hot cpu temp nie przekracza 42C , jednak jak spowolnie cooler i dochodzi to 45 nastepuje zwis.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eeeeeeeeeeee............

Mój sposób i tak jest lepszy !  8)  :P  

http://tweak.pl/forum/viewtopic.php?t=3969&start=60

Nasz sposób :wink: ale fakt faktem jest najprostszy łatwiej jest poprzecinać niz trudzić się włoskiem od pędzelka zamalowywac każdy pokolei

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałem się pochwalić  :D moim nowym osiągnięciem - czyli sciągnięciem blokady mnożnika na XP ku bez utraty gwarancji. Mianowicie zakleiłem wypalone rowki nie kropelką tylko zwykłą taśmą klejącą - potem zwyczajnie klej przewodzący na wierzch (najlepiej dozować go strzykawką z cienką igłą) i gotowe. Po tygodniu zmyłem na próbę alkoholem  - brak jakichkolwiek śladów ingerencji - ODBLOKOWUJCIE swoje athlony - bo mają straszny potencjał - ja z mojego wyciągnąłem trochę ponad 1700 MHz.

Ja bym ten sposób połączył ze sposobem Wofek tzj...

Igła i strzykawka to dobry pomysł lepszy niż szpilka a od Wofek pasta lepsza niż taśma :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...