j.h.hudy Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 mam tą kamerke i mam taki oto obraz: mam tak od zawsze , co oznaczają te kropki?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 Czy te kropki sa zawsze w tym samym miejscu? Moze jest zanieszyszczona lub uszkodzona? Z reszta zdjecia z takich kamerek zawsze sa kiepskie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 zawsze są w tym samym miejscu , aha jak jest bardzo jasno w pokoju to te kropki znikają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 wyglada na uszkodzenie matrycy ale na takim zdjeciu to faktycznie nic nie widac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...