Je m appelle Ferdinand Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2017 Może na PW sobie pogadacie, tyle wspólnych tematów przecież macie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2017 To pewnie jedna i ta sama osoba. Zaraz zaczną się linki do sklepów. Niby porady ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2017 Siedem lat temat sobie spokojnie leżał....i musiał go jakiś marketingowiec wykopać.... A generalnie temat dobry, sam jestem ciekaw co obecnie jest modne, aż dziw że nikt przez tyle lat nic nie pisał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2017 Na ppc w modzie jest tylko 1 zapach (poza czarnym adidasem). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2017 (edytowane) Na ppc w modzie jest tylko 1 zapach (poza czarnym adidasem). Raczej ten :lol: Edytowane 31 Października 2017 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2017 (edytowane) Ja od lat używam i moja mi wzięła ostatnio Edytowane 31 Października 2017 przez NostradamuSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2017 Ja od lat używałem acqua di gio i dune które właśnie mi się kończą i myślę nad czymś nowym. Trzeba będzię znów zajrzeć do (dou)golasa na testy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2017 Tylko armani code. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2017 trochę trudno jest mi uwierzyć,że mają jakoś tam działać na laski. Ile kosztują Wybierz jedno. Jeśli mogą działać na laski, to na pewno nie w przypadku użycia przez osobnika, który pyta o cenę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2017 Jak na laski to najlepszy jest: https://www.youtube.com/watch?v=gxhhwSMcGPY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2019 24 minuty temu, Fromka napisał: Jeśli chcę zakupić nowe kosmetyki to zawsze szukam ciekawych ofert cenowych w internecie. Moją ulubioną drogerią internetową jest Neness. Korzystam z tego sklepu już od dłuższego czasu i nie mogę o nim powiedzieć złego słowa. Zawsze znajduje odpowiednie kosmetyki do skóry, włosów czy do makijażu https://neness.pl/w7. No i po czterech idiotycznych postach musiał być jakiś link od trolla..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2019 (edytowane) 2 godziny temu, Tamr napisał: A gdzieś mogę powąchać te Love Desire? Wam się fora nie pop...ły? Idźcie gdzie na pudelka brandzlować się tymi zapachami. Edytowane 6 Sierpnia 2019 przez B@nita 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Przecież już chyba ktoś pisał w tym wątku, że tylko "wyciąg z f.uta". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...