fipa Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Tak jak w temacie. Chodzi mi o różnego rodzaju perfumy, kosmetyki, itd. Jeśli chodzi o perfumy to co polecacie? Wiem, że to sprawy gustu (szczególnie zapach), ale wypowiedzieć się można, no nie? Dobrze by było gdybyście pisali mniej więcej swój wiek 8O. Ja jestem w wieku przedmaturalnym. Używałem STR8 zielonego i czarnego i mi się podobały oba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Woda z kiszonych ogórków 8O 8O Osobiście różne, co mi się nawinie pod rękę. STR8 w porządku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Ja tam ostatnio dostalem DUNE - Chrisitan Dior 8O i jest super, a jak na kobite dziala 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 STR8 ładnie pachnie i jest tani 8O, Hugo Boss zielony też ładny, kiedyś Adidas czarny. I to wszystko 8O. Wiek: za 3miechy 18 :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Adidas kolekcja 2004 (ta zielona z pilka nozna Euro 2004) Wiek 17 Perfumy Lacoste (czerwona) nowy zapach.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Mydlo . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perun Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 sperma borsuka lub rosomaka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Nivea codziennie, oczywiście for MEN 8O perfumy to czasem od ojca pożycze jak coś ważnego mam, ostatnio egzaminy(HUGO BOSS, Yves Saint Laurent). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 sperma borsuka lub rosomaka :) 8O IMO ten topic jest trochę "ten tego" 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 HOMME Joop, a tak to mydlo [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Szare mydlo, jakis szampon i STR8 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Dobra, zmieniam kosmetyki, bo wszyscy używają STR8 8O 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Serio ja tez uzywam STR8 (zielony) - jest zajebisty (jako zapach) ale ostatnio kumpel kupil sobie antyperspirant w kulce STR8 i mowi ze jest do [gluteus maximus]. Szybko "paruje" i po chwili nie ma efektu - nie dziala (dziala bardzo krotko) w tej kwesti polecamy cos innego 8O - chocby nawet adasia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 a ja tam wole regularne kapiele w bagnie 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aster Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Axe essence, akutalnie, ale co mi sie skonczy to kupuje jakis inny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 8O BRUTAL 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Higher Dior no i mydlo [; i szampon psa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Boss (ta srebrna kula), Aqua di Gio, Fierce (Abercorombie), CK Eternity, po goleniu Nivea i deo tez Nivea. . Wiek 22 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 o jezu ten topic jest jeszcze glupszy od mojego poprzedniego na oslej heheheheeh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 a powiedzcie jakich prezerwatyw używacie, jakie żele do higieny intymnej, ile listków papieru używacie do podcierania tyłka, no i nie zapomnijcie powiedzieć po co takie debilne topiki na forum tweaka ,jak nie macie o czym pisać to liczcie włosy na jajach i podajcie wyniki w topiku o włochatych kulkach żenada forum schodzi na psy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morris_Moore Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 sorry ale nie moglem sie powstrzymac..... 8O 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 sorry ale nie moglem sie powstrzymac..... 8O :) IMO ten topic jest trochę "ten tego" zauwazyłem to juz wczesniej ... 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morris_Moore Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 ale moje sie bardziej w oczy rzuca 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 sorry ale nie moglem sie powstrzymac..... 8O ;) IMO ten topic jest trochę "ten tego" zauwazyłem to juz wczesniej ... 8O Czyli wszyscy forumowicze tweaka (prawie) to prawdziwi faceci nie używający kosmetyków, żeby nie mówili że są zniewieściali ? :D Oj panowie, z niektórymi z was pewnie aż strach wsiąść do zatłoczonego autobusu, :D a jak ktoś już używa kosmetyków to odrazu jest innej orientacji seksualnej ?:D A macie styczność z kobietami, czy z powodu tego że nie dbacie o siebie to omijają was szerokim łukiem ?? :D :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 sorry ale nie moglem sie powstrzymac..... 8O ;) IMO ten topic jest trochę "ten tego" zauwazyłem to juz wczesniej ... 8O Czyli wszyscy forumowicze tweaka (prawie) to prawdziwi faceci nie używający kosmetyków, żeby nie mówili że są zniewieściali ? :D Oj panowie, z niektórymi z was pewnie aż strach wsiąść do zatłoczonego autobusu, :D a jak ktoś już używa kosmetyków to odrazu jest innej orientacji seksualnej ?:D A macie styczność z kobietami, czy z powodu tego że nie dbacie o siebie to omijają was szerokim łukiem ?? :D :) WŁAŚNIE!!! a teraz ide sobie peeling zrobic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morris_Moore Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 nie chodzi o samo uzywanie kosmetykow, bardziej o dyskusje o tym 8O brakuje juz tylko postow: 'och ale STR8 za bardzo wysusza skore, wole Hugo, jest taki delikatny achhh' 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Lekko muska moj kinol 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Tu nie chodzi o dyskusje co jest dobre a co zle tylko czego sie uzywa 8O , to tak samo jak z tym jaka karte graficzna masz, jaki proc , jakie wc i tego typu. a ze nie ma dzialu kosmetyki 8O to topic znalazl sie na oslej. po to jest osla. poprostu ludzka ciekawosc i tyle. a jesli kogos da sie poratowac przed kupnem jakiegos goofna to moze przeznaczy to na kompa :) lub nowa oryginalna gre/plytke z muza/ skrzynke piwa* ______ * niepotrzebne skreślić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 To nadal ma lekki podtext. A jakich podpasek uzywacie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 tylko wiekszosc mezczyzn jednak przedklada rozmowy o babkach, furach, piwie, seksie i jeszcze wielu innych rzeczach ponad rozmowy o kosmetykach ktorych uzywaja. sam uzywam kilku ale nie widze powodu zeby nad tym rozprawiac, w przeciwienstwie do mojej dziewczyny ktora moze 'klapac' z kolezankami godzinami o kosmetykach. to moje zdanie, wam nie zabraniam 8O (mozna sie nawet niezle usmiac ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...