NeonPPC Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Mydelko 8O A z pachnidel to na codzien Wode Adidasa Urban Spice a na wyjscie Perfumy Puma. Po Goleniu tylko kosmetyki Avon.. nie draznia skory. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 ale za to jest jakas odmiana, ale widze u wiekszosci "mezczyzn" z forum ze kultywuja stereotyp faceta "piwo, [gluteus maximus], fury", ale chyba nie zauwazyliscie ze perfumy obok wlasnie samochodow i jak to robic na 1001 sposobow sa tematem poruszanym w pl-boyach i innych ckmach. pewnie kenji, morris i lpc wkleja jeszcze pare obrazkow z serii rozowo i gejowo ale coz.... ja najwidoczniej nie jestem "prawdziwym facetem" bo nie gadam tylko o [gluteus maximus]ch i furach, nie smierdze potem i smarem. a moja 2 polowa lubie jak ladnie pachne 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morris_Moore Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 ale to zart byl.... co sie kolega od razu tak obrusza.... no dobra: Nivea 4 men albo zielony Adidas. nie lubie wydawac 200zl na buteleczke wody po goleniu 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 krawcu 8O nie ma się co rozwodzić nad sensem tematu, według mnie jest jak najbardziej ok, na pierwszy rzut oka śmieszny, ale naprawdę jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 ja sie nie obruszam tylko nie mam co robic i z nudow dyskutuje na ten temat. na wode po goleniu tez nie wydaje fortuny,ale dobra perfumke z bezclowki (cirka ~ 100 zl za 100 ml) uwazam ze warto miec. a ze temat jest dosyc "pusty" dobrze wiem, ale uwazam ze chwalenie sie czymkolwiek ma takie znamiona i nie wazne jest czy to nowy mod, fajny motyw na budzie (Morris_Moore - tu uklon w twoja strone) czy procek i nowa plyta. wszystkie dyskusje o tym co materialne sa doscyc puste. ale mozna wiele rzeczy sie dowiedziec np. ze prawie kazdy do golenia uzywa nivea = czyli musi byc niezla. i na tym ten temat chyba mial polegac. ale mi sie strasznie nudzi tak sie rozpisalem 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Boss (ta srebrna kula), Aqua di Gio, Fierce (Abercorombie), CK Eternity, po goleniu Nivea i deo tez Nivea. . Wiek 22 8O A ile ten Boss kosztuje ? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 kosztowal mnie 30 $ w komplecie z zelem pod prysznic na jfk ny 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 kosztowal mnie 30 $ w komplecie z zelem pod prysznic na jfk ny :) Jeszcze nie zguplem zeby dawac za perfuma ponad 100 zeta 8O wolalbym isc z dziewczyna na jakis deser lub do jakiegos fajnego pubu 8O A sam zapach jej nie uwiedzie ;) Hihihi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karuzo Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Mi przynajmniej za wypowiedz na taki temat przed kamerka w agencji reklamowej zaplacili 20 zlotych.Temat tragiczny, ale zeby nie bylo, ze nic do tematu nie wnosze to: Calvin Klein - Eternity Antonio Banderas - Diavolo Giorgio Armani - Emporio. Hugo Boss - dziwna sprawa - nie maja nazwy, po prostu Hugo Boss... Generalnie najczesciej Emporio White od Armaniego,chociaz czarne tez fajne.Dobieram zapach w zaleznosci od pory dnia, okazji, samopoczucia, a czasem kieruje sie w strone tych, ktore stoja najblizej wejscia do perfumerii w carrefourze (bo chyba nikt nie mysli, ze zaplacilbym 250 zlotych za perfumy...). Mam 20 lat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 hehe ale ja napisalem ze wiekszosc mezczyzn, widocznie ty jestes w tej mniejszosci, wcale nie podwazam twojej meskosci, co do perfum to wcale nie pachne smarem i nie uwazam tego za wyznacznik meskosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 kosztowal mnie 30 $ w komplecie z zelem pod prysznic na jfk ny :) Jeszcze nie zguplem zeby dawac za perfuma ponad 100 zeta 8O wolalbym isc z dziewczyna na jakis deser lub do jakiegos fajnego pubu 8O A sam zapach jej nie uwiedzie ;) Hihihi A czemu uwazasz to za glupote ? Ja nie uwazam ze sam zapach moze uwiesc. Ale z perfumami jest tak jak z ciuchami - niektorzy moge miec flanelowa koszule i wyciagniete dresiki, a inni uwazaja ze lepiej miec cos bardziej eleganckiego (i nie mowie tu o garniturach itp.). a co do pojscia gdzies z dziewczyna to przeciez takie rzeczy sie nie wykluczaja. perfum nie kupuje sie co tydzien tylko raz na dluzszy czas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichon Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Jak zobaczylem tego posta to mi się skecz "Konia polskiego" przypomniał: - Jakich perfum pan używa? - Ja... "Debil". - Chyba "Brutal"? A tak na serio: *Bvlgari (niebieskie) *Dior - Higher Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WRX Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 sperma borsuka lub rosomakaCzy w ten sposob stales sie bardziej atrakcyjny dla kobiet (masz lepsze branie)? Probowales moze skrapaic sobie klatke, spirytusem lub jakims browarem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 kosztowal mnie 30 $ w komplecie z zelem pod prysznic na jfk ny ;) Jeszcze nie zguplem zeby dawac za perfuma ponad 100 zeta :) wolalbym isc z dziewczyna na jakis deser lub do jakiegos fajnego pubu 8O A sam zapach jej nie uwiedzie :D Hihihi A czemu uwazasz to za glupote ? Ja nie uwazam ze sam zapach moze uwiesc. Ale z perfumami jest tak jak z ciuchami - niektorzy moge miec flanelowa koszule i wyciagniete dresiki, a inni uwazaja ze lepiej miec cos bardziej eleganckiego (i nie mowie tu o garniturach itp.). a co do pojscia gdzies z dziewczyna to przeciez takie rzeczy sie nie wykluczaja. perfum nie kupuje sie co tydzien tylko raz na dluzszy czas. jak go uzywasz czesto to kto wie czy nie kupujesz kilka buteleczek 8O A tak na serio to uwazam ze wydawanie na perfumy kupe kasy(nikt mi nie powie ze to przeciez malo, chyba ze dostajecie 200 zeta kieszonkowego albo wasz tata ma jakas firme z perfumami :D ) mija sie z celem. Mozna nabyc STR8, ktorego uzywam (zielony i brazowy) i uwazam go za lepszego od niektorych perfumow, ale to tylko moje skromne zdanie Pozdrawiam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 hehe ale ja napisalem ze wiekszosc mezczyzn, widocznie ty jestes w tej mniejszosci, wcale nie podwazam twojej meskosci, co do perfum to wcale nie pachne smarem i nie uwazam tego za wyznacznik meskosci. Ja nie napisalem ze nie rozmawiam o furach itp, ale ze oprocz tego mam tez inne tematy. ale np. nie z kazda kobieta porozmawiasz o furach i piwie, ale jesli ty gadasz tylko z kumplami... 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Adidas Active Bodies lub Diavolo de Antonio Banderas,a po goleniu krem nawilzajacy Active Skincare a jak nima kasy to obojetnie jaki,ladnie pachnacy z supermarketu 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 jak go uzywasz czesto to kto wie czy nie kupujesz kilka buteleczek 8O A tak na serio to uwazam ze wydawanie na perfumy kupe kasy(nikt mi nie powie ze to przeciez malo, chyba ze dostajecie 200 zeta kieszonkowego albo wasz tata ma jakas firme z perfumami ;) ) mija sie z celem. Mozna nabyc STR8, ktorego uzywam (zielony i brazowy) i uwazam go za lepszego od niektorych perfumow, ale to tylko moje skromne zdanie Pozdrawiam :D A moze ktos zarabia 8O :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 z kobietami o kremie nivea po goleniu nie rozmawiam jezeli o to pytasz, a ty z dziewczynami rozprawiasz o perfumach, kremach itp ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 nie pytalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 jak go uzywasz czesto to kto wie czy nie kupujesz kilka buteleczek 8O A tak na serio to uwazam ze wydawanie na perfumy kupe kasy(nikt mi nie powie ze to przeciez malo, chyba ze dostajecie 200 zeta kieszonkowego albo wasz tata ma jakas firme z perfumami ;) ) mija sie z celem. Mozna nabyc STR8, ktorego uzywam (zielony i brazowy) i uwazam go za lepszego od niektorych perfumow, ale to tylko moje skromne zdanie Pozdrawiam :D A moze ktos zarabia 8O :) To bylo podane dla przykladu ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Moje tez... 8O PS. ale sobie postow dzisiaj nabilem, hoho 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Osobiscie: After shave ISSEY MIYAKE na dzien OldSPice Whitewater jako antyperspirant Gabriela Sabatini DEVOTION na wieczory DIESEL 8O na luzne spotkania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucha18 Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 pod pache: adidas ten niebieski(tylko ten dziala na moj pot 8O ) po goleniu: gillete balsam albo oriflame taki czarny mydło ;) + szampon :D a perfumy roznie: kiedys jopp lub armani czarny, teraz kenzo. uzywam tez pasy do zebow 8O z innych kosmetyków to nawilzacz skory np.aloesowy, balsamki z zielonej herbaty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 mydło rulezz ;-] perfum mam za duzo, ciągle mi ktoś coś prezentuje,, tylko nie wiem kogo to interesuje i po co 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Dezodorant antyperspiracyjny Gillette, naprawde dziala, lepiej niz Adidas 8O. Eternity by CK - calkiem mila perfuma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Oj temat calkiem normalny co to cholera tylko baby moga 8O? Po goleniu ostatnio Farenheit'a poprzednio Yves Saint Lauren - M7 (bardzo fajny). [prosze sie nie smiac - zawsze zamawiam na swieta od czesci rodziny ktora by nie wiedziala co kupic ;) ] Obowiazkowo kremik do golenia Nivea albo Wilkinsona ze standardowym pedzelkiem bo te wszystkie pianki i inne cuda jakos mnie nie przekonuja. Jeszcze bardziej obowiazkowo krem do rak Nivea - trzeba dbac o lapki 8O A wogole to jest weekend i moge lazic po domu i nie na maszynke do golenia i to ma tez pewne plusy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Ja używałem STR8 ale miałem uczulenie na dezodorant wiec przerzuciłem sie na Rexone 4 men.... wszytkie zapachy, wszytsko jedno jaki.... co do perfumek to czarny adidas mi spasowal ostatnio... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Hugo Boss - szary, STR8, zel po goleniu Nivea, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 czy znacie jakis sklep internetowy gdzie firmowe perfumy mozna kupic? i jeszcze taki offtopic jakies t-shirty propozycje ktore wam sie podobaja ? 8O na ktore moga laski leciec hehhe ? :) 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 ja tam tylko gillette 8O po goleniu after shave zazwyczaj wild rain 8O antyperspirant w zelu rowniez wild rain innych niz zelowe nie uznaje, wada jest to, ze na bluzkach zostaja te biales slady (zwlaszcza od wewnatrz :/ ) do stop jakis tam scholl, czy jak sie to pisze :) a po depilacji....... ...joke ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...