Carson Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 antyperspirantem w sprayu to se mozna klejnoty popsikac co najwyzej 8O jak chcesz zeby naprawde cos zmniejszylo nadmierna potliwosc to tylko antidral (w kulce). reszta to zapachowa szmira. smarujesz sie tym przed spaniem i w nastepny dzien masz spokojna glowe i sucho pod pachami. po jakims czasie wystarczy "sie smarowac" raz na 3 dni 8O wiem bo mam z tym problem od dobrych dwoch lat i sprawdzalem juz sporo pseudo-antyperspirantow i tylko antidral dzialal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Czy ten antidral jest na recepte? Ile kosztuje i gdzie można go kupić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 nie, bez recepty. kosztuje 10-14zl w zaleznosci od apteki 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 a czemu smarujesz sie przed spaniem? Na plakietce nie znalazlem takiego opisu jak ty tylko ze troche inaczej opisane ale zastosowalem sie do porady twej 8O zobaczymy czy dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 sprobuj sie posmarowac bezposrednio przed wyjsciem 8O nie dosyc ze nic nie da to jeszcze bedziesz mial biale plamy jak w zime po sniegu posypanym sola 8O przed spaniem jest najlepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 powiem ci ze twoj sposob jest genialny kurna i ten lek jest niesamowity wczoraj bylem 2godziny na silce robilem klatke + motyla dosyc intensywne tempo i zero plam pod pacha az sie przerazilem a zawsze mokry jak zwierz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 (edytowane) Rzeczywiście ten Antidral taki dobry jest? Ja używam Nivea Aquacool bądź Adidasa Sensitive/Intensive. Tak w ogóle to przed snem, po kąpieli jest najlepiej imho używać antyperspirantow. Dezodorantów w ogóle nie używam, bo i po co? Trzeba się myć a nie pachnieć jakimiś wynalazkami. Perfumy to co innego, ale żeby kupić coś dobrego trzeba dać dużo kasy, w sumie espirit czy coś takiego jest nawet w miarę jeżeli chodzi o cenę, muszę to wypróbować 8O. Edytowane 5 Lipca 2007 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 antidral jak sie kiedys caly prawie wysmarowalem to prawie sie zrapalem na smierc tak swiedzialo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleys Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 jeszcze jakies opinie o tym antidral? antyperspiranty to na mnie dobrze dziala Amway prawie 25zl z tym ze 100ml a nie jak inne 50, tylko ze strasznie brudzi..dlatego zawsze najpierw sie smaruje.. pochodze z 10 min i dopiero ubieram koszulkę i jest ok 8O ewentualnie Nivea cool czy soft coś takiego. Tylko jest problem, bo ja mam zawsze morka twarz, a antyperspirantem po twarzy to raczej srednio :) perfumki Hugo Boss- Boss lub Boss Selection LaCosta - Szara, zielona D&G - Men ewentualnie Laura Biagitti - Due Uomo czy remix for men -armaniego, krem po goleniu zdecydowanie ATW, seria męskość, niesamowite uczucie świeżości i takiego chlodu. a do golenia Nivea Sensitive, wczesniej Palmolive(czy jak to sie pisze:) ) ale dostałem na to uczulenia... zapach niesamowity był.. tyle z mojej strony 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 No ja jestem kolejnym zadowolonym użytkownikiem Antidralu. To coś jest niesamowite! Jak sie posmaruje to nie ma bata zeby sie spocić. Dobrze że jak wyschnie jest bezzapachpwy. Tylko faktem jest to, że sie zadrapać można po posmarowaniu, ale coś za coś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleys Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 i dlugo to drapanie meczy? czy tylko chwile po samym posmarowaniu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 (edytowane) Jak sie posmarujesz na noc, to bedzie Cie męczyło az nie uśniesz, a rano będzie wszystko ok. Aha i jeszcze jedno, część z was pewnie zacznie zlewke, że to babskie zachowanie, ale radze wygolić gąszcz pod pachami, to też pomaga. Edytowane 12 Sierpnia 2007 przez el_gringo_dado Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 to zaczynamy zlewkę 8O)) co jeszcze masz ochotę sobie obciąć ? 8O)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 ja tam od dawna gole pod pachami 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleys Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 dziwnie uczucie golić sie pod pachami, ale dużo daje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konios Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Antidral czyni cuda 8O dlugo nie moglem sobie poradzic z nadmiernym poceniem, az do tej pory 8O no tylko z tym drapaniem nie fajnie, ale da sie przezyc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2009 czy ktoś z was urzywa perfum calvina kleina ?? konczy mi sie moja lacosta zielona , hugo energise tez wiec postanowilem sobie kupic cos nowego. wlasnie CK IN2U bardzo mi sie spodobał tylko że dzisiaj będąc sephorze przetesowałem go na sobie dokładnie koło 13 jest godzina 21 i jakoś na koszulce słabo go czuć ale na ciele jak najbardziej czuje jeszcze zapach. Czy w oryginałach zapach trzyma sie dłużej ?? Jeszcze bardzo Kenzo mi sie podobał czy ktoś go urzywa ?? Na ręku zapach utrzymuje sie jak najbardziej intensywnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviusek Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2009 ostatnio miałem CK IN2U i potwierdzam, w oryginale krótko utrzymuje się zapach, a jest naprawde piękny 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zapach jak najbardziej jeszcze czuje więc nie jest żle może z bluzkami ma problemy 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Ja wczoraj kupilem kolejne (po Manii i Red&White) perfumy Armaniego - Attitude Extreme. Świetny męski zapach, świerzy lekko drzewny i ma w sobie to 'coś' ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 (edytowane) Kupiłem CK ;] e tam chyba przesadziliście z tym zapachem. Trzyma jak trzeba. Ostatio byłem w sephorze i kupiłem jeszcze hugo boss energise 75ml za 100zl. Edytowane 13 Września 2009 przez qbass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolmops Opublikowano 24 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2009 Panowie szukam czegoś na zimniejsze dni. Lekki zapach dla mężczyzny możliwie długo się utrzymujący. Na razie wpadł mi w nos Paco Rabanne 1 milion, moglibyście polecić coś jeszcze? Jakąś konkurencję tego zapachu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2010 Moze jakis Hugo Boss? Jesli ktos lubi słodkie zapachy to CK Euphoria Intense sa świetne! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2010 (edytowane) Ooo polecam 1 Million 8O Piękny zapach i dobrze się trzyma. Wąchnij jeszcze D&G The One - j/w 8O Obydwóch używałem, więc opinia z autopsji. Edytowane 13 Stycznia 2010 przez QrVicH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolmops Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 Panowie po czym poznać fake'owy perfum? Dokładniej chodzi o paco rabanne'a 1 milion. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2010 Tzn? Na allegro mam jednego sprawdzonego sprzedawcę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolmops Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2010 Perfum już jest u mnie, chciałem po prostu sprawdzić czy jest oryginalny i w razie "wpadki" zwrócić. Po 1 dniu jestem spokojny, zapach się już utrzymuje 10 godzin i nie ma zamiaru odpuszczać, tak więc jest okey. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2010 Jeżeli można wiedzieć to gdzie kupiłeś i ile dałeś za tego Paco i w jakiej pojemności ? Oryginał trzyma czasami jeszcze późnym wieczorem przed pójściem spać - więc te 14 godz. trzyma z wyczuwalnym zapachem. Ma mocną bazę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ombre Opublikowano 12 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2010 Kupiłem w "Perfumeria viper" za 166pln (100ml). Teraz widzę, że cena tam poszybowała ostro w górę (240pln). Cóż, wydaje mi się, że wszystko jest oryginalne, ale żaden ze mnie znawca, so, głowy nie dam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość geek22 Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2017 Mam je. Ale używam dość rzadko Po prostu zapach mi niekoniecznie odpowiada. Ale jeśli lubisz świeże zapachy, a podejrzewam,że lubisz skoro sobie adidasa kupiłeś to będą dla Ciebie ok. Generalnie podobały się dziewczynom. Trwałość przyzwoita bo kilka godzin. Zebrałem za nie wiele porchwał, ale teraz używam innych bezzapachowych (pheromone essence) i te bardziej mi odpowiadają bo można nimi przykcyć inny zapach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...