Jump to content
fipa

Perfumy / wody po goleniu / dezodoranty

Recommended Posts

24 minuty temu, Fromka napisał:

Jeśli chcę zakupić nowe kosmetyki to zawsze szukam ciekawych ofert cenowych w internecie. Moją ulubioną drogerią internetową jest Neness. Korzystam z tego sklepu już od dłuższego czasu i nie mogę o nim powiedzieć złego słowa. Zawsze znajduje odpowiednie kosmetyki do skóry, włosów czy do makijażu https://neness.pl/w7

No i po czterech idiotycznych postach musiał być jakiś link od trolla.....

Słuchajcie Sam jestem osoba nieśmiałą i zastanawiam się nad kupieniem sobie feromonów. Czytałem sobie opinie o tych feromonach bo i tak mam w głowie mętlik. Czy to działa czy moze jest to jakaś bajka.
Ktoś jakież używał i pomogły mu w poznaniu dziewczyny?

Bo tak jest ale tak jak pisałem na każdego działa inaczej i dużo tutaj zależy od dziewczyny i od dawki. Ogólnie jeśli jestes taki ciekawy to przetestuj, nic Cię to nie kosztuje bo z tego co wiem to firma zwraca kasę jak Ci pheromone essence nie popasują. Widzę, ze spodziewasz się tutaj duzych zmian. Są takie osoby. Nie jest to magiczny środek którego użyjesz i wszystkie bedą Twoje. Ogólnie duzo tutaj spontaniczności, czasami działają w momencie w jakim się nie spodziwasz. Sam ostatnio często uzywam do pracy bo widze, ze bardzo pomagają w kontaktach biznesowych.

Wybór należy do Ciebie, sam ostatnio daję troche feromonów na szyję oraz na włosy i widze działanie. A i jak zamówisz to nie polecam dawać zbyt dużej dawki bo może mieć to działanie negatywne jeśli chodzi o nastawienie innych osób.