poca Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Ogladam sobie wlasnie i leca dosadne uwagi :> Zapraszam, wlasnie skoczyla Bosnia z bardzo ladna i prosta piosenka [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Dla mnie to pusta komercja dobrej muzyki tam nie znajde :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 A kto tu mowi o dobrej muzyce. Od samego poczatku mozna sie ciagle smiac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morris_Moore Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 powinni to zdjac z anteny w ogole :| tragedia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 hahahaahah Eurowizja :lol: :lol: :lol: ja jebie :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 DEEN - IN THE DISCO koles wymiata :D:D:D:D :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Shake, shake, shake :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Love Song, blebleble, Love Song, blebleble, Love Song, blebleble, Love Song, blebleble, Love Song, blebleble, Love Song, blebleble, Love Song, blebleble, Love Song, blebleble, Love Song, blebleble, Love Song, blebleble, Love Song, blebleble, Love Song, blebleble, Love Song, blebleble, Love Song, blebleble, Love Song, blebleble, Love Song, blebleble, ... Disco Polo :lol: Jak dla mnie bomba :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 nieogladam takiego badziewia.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 nieogladam takiego badziewia..ja oglądam, trzecim okiem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 nieogladam takiego badziewia..ja oglądam, trzecim okiem :lol:a ja skupiam na tym 1% mojej uwagi czyli wychodzi na to samo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 A prąd to za darem macie ... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 A prąd to za darem macie ... ;)Tata w elektrowni pracuję :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Przód też bym tak chciał :) Pamiętam dyskusię jak te nasze Cafe wygrało Intervizię, tęż suchej nitki na tym nie zostawiliśmy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Ale to gupie jest :D, a najlepszy ten pedał (Bośnia i Hercegowina), blond + żel + solarium + różowe ciuchy = BIG rotfl :P, co za gay kurde :] [;. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Ciekawe jak ten konkurs będzie wyglądał za parę lat połączą go pewnie z Barem, Idolem i BigSisters. To dopiero będzie papka teraz z TV wali sieczka, parę lat temu było jeszcze trochę pozycji co oko można było zawiesić a teraz i jeszcze abonamentu chcą , jaja jak berety Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 widzę, że punkty przyznawane są bardzo po koleżeńsku :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Kółko wzajemnej adoracji. Ja ciebie podrapię po plecach a ty poklepiesz mnie po du..... Ręka rękę myje i tak dalei, rozpacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 widzę, że punkty przyznawane są bardzo po koleżeńsku :lol:Jak co roku. A ile Polska ma punktów juz. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 już ma aż :lol: 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 A nie, bo 6 :P Jeszcze wygramy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Kolejny punkt, to juz 7. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Ale Tatianka za sam wyglad powinna dostac conajmniej 2 miejsce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Chyba jak by w toples śpiewała :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Wygrala Polska Yeah :!: :!: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Wygrała Ukraina :) Mnie to sie nawet podobała ich piosenka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Co wy, telewizję oglądacie? I nie brzydzicie się? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Ja tam pozniej juz Babe Jage ogladalem [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Eurowizja obsysa w całej rozciągłości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Ja Wam mowie. Gdyby zamiast Blue Cafe pojechal Toples z Sasiadka albo Ivan i Delfin to bysmy wygrali. A tak to biala kobieta z glosem czarnej qwno zdzialala [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...